Adobe Air Databasetools

   March 6

Adobe Air Databasetools


Adobe AIR is een runtime-tool die webontwikkelaars helpt bij het creëren van stand-alone toepassingen. Met Adobe AIR, kunt u toepassingen in Adobe Flash, Javascript, HyperText Markup Language (HTML) en ActionScript te creëren, en u kunt verbinding maken met zowel gecodeerde en ongecodeerde databases. Adobe AIR-database tools kunt u toegang tot informatie uit of beheerder Structured Query Language (SQL) databases.

SQL in View

Met deze tool kunt u de InSync Adobe AIR-applicatie, waarmee je offline gegevens met uw AIR-toepassingen synchroniseren gebruiken. Binnen Insync, is er een "View" optie, en deze tool kunt u zoeken, bewerken en / of verwijderen van gegevens binnen uw SQL-database. Andere kenmerken van deze tool zijn de mogelijkheid om een ​​foto van uw contactpersoon met behulp van een webcam, die u vervolgens kunt opslaan in uw SQL-database te nemen. Om deze tool te gebruiken, moet u weten hoe om te schrijven en te verankeren SQL-statements. Deze tool is alleen voor snelle prototyping, omdat u uw toegangsgegevens logica niet kan hergebruiken. Dit is een gratis tool, en je kunt het downloaden van de Adobe website.

Lita

Lita is een administratie tool die werkt in combinatie met een SQLite database. (SQLite is een bibliotheek van database componenten die u toelaten om een ​​stand-alone SQL-database-engine te maken.) Dit is een gratis tool, maar je moet Adobe AIR 1.5 hebben om het uit te voeren. Lita kunt u genereren, toegang en uitzicht SQL-databases, en je kunt ook items zoals kolommen, platen en tabellen te manipuleren. U kunt ook gebruik maken van deze tool om bescherming encryptie toe te voegen aan een bestaande database, en u kunt uw SQL-statements draaien, exporteren of importeren. Andere kenmerken van deze tool zijn de mogelijkheid om ofwel te genereren of verwijderen database-indexen, die u toelaat om snel gegevens uit de database te halen.

SQLFury

Dit is een freeware programma, wat betekent dat u het programma gratis kunt gebruiken zonder een licentie te betalen. Deze tool is compatibel met Windows 2000, XP en Vista. SQLFury zoekt voor SQL-injecties binnen een website van SQL-database. (Een SQL-injectie is een computer bug die gebruik maken van beveiligingsproblemen neemt binnen een database laag.) Deze tool kan optrekken informatie zoals tabel, kolom en database namen, en u kunt zowel de huidige en vroegere gebruikers van de database te bekijken. U moet de juiste database machtigingen en hebben Adobe AIR al geïnstalleerd op uw systeem om deze tool te gebruiken.


© 2018 botetote.com | Contact us: webmaster# botetote.com