Datum Verschil in enkele seconden in Excel

   June 15Als u werkt in een lab, en wat je nodig hebt om te berekenen hoe lang uw reacties, of als je werkt in een fabriek, en de noodzaak om te controleren op uw productie tijden, kunt u Microsoft Excel gebruiken om het verschil tussen twee tijden in seconden weer te geven. In plaats van de schijnbaar nutteloze waarden Excel biedt standaard, kunt u Excel cel opmaak te gebruiken om u de juiste duur te geven in seconden. Aangezien dit maakt gebruik van een formule, kunt u ook snel de formule naar meerdere cellen in het werkblad te kopiëren om zo veel duur te berekenen als je in een keer nodig.

Het invoeren van uw gegevens

Voer uw starttijd en eindtijd in twee afzonderlijke cellen. Bijvoorbeeld, kon u "3:00" in A1 en "18:00" in B1 in te voeren.

Het creëren van uw Berekeningsformule

Klik op de cel waarin u de duur moet worden weergegeven. Voer vervolgens de formule "= ([eindtijd] - [starttijd])" in de cel. Bijvoorbeeld, '= (B1-A1). " U zult merken dat de formule geeft je waarschijnlijk een numeriek getal dat niet zinvol. In het bovenstaande voorbeeld, zou je zien ".13" in plaats van een werkelijke duur. Om dit te corrigeren, moet je je cellen te formatteren.

Uw gegevens opmaken

Om uw duur cel om je daadwerkelijk te voorzien van een tijdsduur in seconden te veranderen, moet u een aangepast veld gebruiken. Kies de lengte cel, klikt u op de dropdown in de sectie nummer en kies "Meer Number Formats." Selecteer "Custom" in het menu aan de linkerkant, het type "[ss]" in het veld Type en klik op "OK." U ziet nu uw duur in seconden.

In het geval dat je je een "#WAARDE!" fout in de duur cel, selecteert u uw cellen die de begin- en eindtijden bevatten, klikt u op de dropdown in de sectie nummer en kies "Tijd." Dit formatteert deze twee cellen tijdwaarden.

Berekenen Meerdere Durations

Als je twee grote zuilen van de tijd gegevens, kunt u gemakkelijk berekenen alle looptijden in een keer. Klik op de cel met uw duur en de inhoud kopiëren. Vervolgens selecteert u alle cellen waarin u een duur te verschijnen en te plakken in de formule. U zult merken dat Excel automatisch bijgewerkt al uw formules om te verwijzen naar de juiste cellen. Het houdt ook de opmaak stijl die u voor de oorspronkelijke cel in te stellen.


© 2019 botetote.com | Contact us: webmaster# botetote.com