De Stijlen van Emerge Desktop

   June 13

Windows-computer-gebruikers kunnen hun gebruikersinterface met een software programma genaamd Emerge Desktop aanpassen. De gratis software werkt als een vervanging shell voor de grafische gebruikersinterface van Windows en is compatibel met versies van Windows 2000 en nieuwer. De GUI shell vervangt het systeemvak met een gebied genaamd de "emergeTray" en vervangt de knop "Start" met iets genaamd "emergeCore", die is ontworpen om vergelijkbare toegang tot applicaties als zijn fabriek tegenhanger bieden. Omdat Emerge Desktop is open-source, kan iedereen GUI ontwerpen om te worden gebruikt in combinatie met het te maken.

Contextuele menu's

Emerge skins Desktop's zijn in staat om met behulp van contextuele menu's, die worden weergegeven wanneer een gebruiker initieert een klik met de rechtermuisknop op het bureaublad, in een map of op een pictogram dat is opgeslagen op het bureaublad of in een map. De contextuele menu's geven de gebruiker het bestand-specifieke variant opties. Bijvoorbeeld, als een XML-bestand wordt herkend door Windows als een bestand dat moet worden geopend met Notepad standaard, een Emerge Desktop gebruiker met het contextmenu stijl ingeschakeld kan hetzelfde XML-bestand te openen in een web applicatie ontwikkeling op zijn machine geïnstalleerd. Aangezien XML is een web programmeren formaat, het is natuurlijk voor Emerge menu's Desktop om het dossier als zodanig te herkennen en u te presenteren met een aantal opties voor het wijzigen en het openen van het bestand dan Windows biedt typisch.

Macintosh 128k Stijl

Gebruikers die willen een retro gevoel om hun desktop te brengen kan de Macintosh 128k stijl, die een grafische weergave van een oude Apple IIE computer brengt naar desktop gebruikers Emerge installeren. De stijl heeft een nep-toetsenbord en computerscherm zitten op een gesimuleerde bureau en komt geïnstalleerd met andere desktop widgets die andere Apple-producten na te bootsen zoals de iPhone, dat is inbegrepen in de stijl en zo geplaatst dat het lijkt alsof het is aangemeerd op hetzelfde bureau als de virtuele Apple IIE. In deze stijl, de desktop widgets lopen buiten de Apple IIE desktop terwijl applicatie ramen worden geopend en de wisselwerking met de binnenkant van het scherm van de virtuele Apple IIE.

EmergeTray

Het Windows "system tray" is het lagere rechter gebied van de startbalk waar iconen van toepassingen die momenteel worden uitgevoerd op de achtergrond van Windows worden weergegeven. Een unieke stijl van Emerge Desktop is de vervanging van het systeemvak met de "emergeTray", die in plaats van horizontaal presentatie van de iconen, kan de gebruiker toegang tot de achtergrond applicaties in een verticale menu dat kan worden uitgebreid en gecontracteerd met de klik van de muis . Gebruikers kunnen kleine aanpassingen aan de emergeTray zoals ondoorzichtigheid en vergroting van hun desktop verder aan te passen maken.

Minimalistische stijl

Standaard Emerge Desktop transformeert Windows in een minimalistische gebruikersinterface, die toegang geeft tot alleen de essentiële toepassingen en toegang geeft tot het menu, zoals het paneel Windows Control, door gebruikers in staat om toegang te krijgen door middel van contextuele menu's en andere acties op initiatief van rechts- klik op de muisknop. Een voordeel van de minimalistische stijl die bij Emerge desktop is dat beginnende computergebruikers gemakkelijk kunnen aanpassen en pas het aan verder aansluiten bij hun behoeften. Geen programmering of scripting kennis en ervaring is vereist om te installeren en aan te passen Emerge Desktop.


© 2018 botetote.com | Contact us: webmaster# botetote.com