DIY Zoals Animoto Effect

   June 14

Animoto is een online dienst waarmee gebruikers hun foto's en video's te combineren met muziekbestanden om geanimeerde diavoorstellingen te creëren. Het proces is vrij eenvoudig, maar als je iets wilt langer dan 30 seconden te maken, het is niet gratis. Als u wilt een vergelijkbaar resultaat te bereiken zonder te betalen voor het, er is een manier kunt u hetzelfde doen met de Windows Movie Maker applicatie die wordt geleverd geïnstalleerd op de meeste pc's. Als u niet beschikt over Movie Maker kunt u deze downloaden en installeren.

Instructies

1

Laad alle afbeeldingen, video clips en muziek bestanden die u wilt gebruiken op uw computer, ze allemaal opslaan in dezelfde map opgeslagen zodat u ze gemakkelijk kunt vinden.

2

Start de Movie Maker applicatie. Ga naar het paneel in de linker bovenhoek en klik op "Importeren" video. In het dialoogvenster, blader naar en de videoclips die u geladen openen. Gebruik de "Afbeeldingen importeren" en "Import Audio of Music" functies aan te brengen in deze bestanden ook. Zij verschijnen in de verzamelbak boven.

3

Sleep elk van de videoclips en foto's in de tijdlijn in de volgorde waarin u ze wilt weergeven.

4

Ga naar het paneel in de linker bovenhoek en klik op "Bekijk video Transitions." De overgang keuzes zullen verschijnen bovenaan.

5

Sleep de gewenste overgang naar de "Transition" track in de tijdlijn. Plaats deze tussen de twee clips aan die u wilt toepassen. Herhaal dit voor alle andere clips.

6

Sleep het muziekbestand dat u wilt gebruiken om de "Audio / Music" spoor. Klik op "Play" in het voorbeeld in de rechterbovenhoek om het resultaat te bekijken. Sla uw werk.


© 2018 botetote.com | Contact us: webmaster# botetote.com