Hoe bouw je een WiFi-antenne Met behulp van een schotelantenne

   October 31

Hoe bouw je een WiFi-antenne Met behulp van een schotelantenne


Het bouwen van een draadloos netwerk directionele antenne kan zo simpel zijn als bedrading van een gebruikte schotelantenne. Het effectieve bereik zal variëren, maar de gemiddelde draadloze signaal kan 1.200 yards te reizen, en de satellietschotel alleen richting te verbeteren en scherp te stellen. De ervaren antenne technicus kan een schotelantenne Wi-Fi-antenne te bouwen in ongeveer een uur.

Instructies

Het maken van een Wi-Fi-satellietantenne

1

Snijd de antennedraad van de draadloze netwerkapparatuur, en voor te bereiden voor het solderen. Meest enkele computer kaarten en laptop Wi-Fi-apparatuur zal een Reverse SMA-kabel, wat betekent dat het centrum draad is de negatieve polariteit signaal te gebruiken. Het positieve signaal loopt door het buitenste koperen afscherming die is afgescheiden van het centrum met een kunststof kern. De leidingen dienen verwijderd en gescheiden, en de gevlochten koper van de buitenste afscherming moet worden getrokken opzij en gedraaid in een punt.

2

Knip en bereiden de leads van de schotelantenne. Twee-weg satelliet schotels zijn ideaal, omdat ze zendantennes reeds in het toestel gebouwd en gericht op de schotel van concave oppervlak. Zij worden door de "twin-node" kanon op de voorkant mount. De "single gun" modellen hebben geen zenders hebben en kunnen zwaardere modificatie nodig. Dit signaal zender zal hebben aparte leads, en elke lead zal een aansluiting hebben. De connector adapters zal variëren, maar ze moeten een positieve en negatieve signaal polariteit setup hebben. Deze leidt naar het zenderknooppunt te snijden en de draden gescheiden en gedraaid.

3

Soldeer de gepolariseerde draden van de netwerkapparatuur om de overeenkomende polariteit van zender draden de schotel's. De positieve wordt gesoldeerd aan het positief, negatief naar negatief. Zorg ervoor dat de polariteit van de draden het gerecht te controleren, aangezien de fabrikanten zal variëren. Sommige netwerkapparatuur zal hebben twee antennes, en ze moeten worden geïdentificeerd als zender of ontvanger antennes voor het aansluiten. In dit geval, elk van de antennes materiaal is vast met de overeenkomstige knooppunten op de satellietschotel. Wikkel de afgewerkte verbindingen met elektrische tape.

4

Sluit de schotelantenne naar de Wi-Fi-apparatuur en het testen van de signaalsterkte op een lokale draadloze verbinding. Het gerecht moet worden gewezen op het gewenste netwerk fysieke antenne, en de schotel zal een signaal hoek van ongeveer 30 graden hebben. De satelliet schotel antenne moet worden getoetst aan een aantal andere antennes om ervoor te zorgen dat deze goed werkt.

Hints

  • Draaien van de draden samen voor solderen zorgt een sterke connection.Noise grenzen van de schotelantenne variëren en moet zo hoog mogelijk zijn.
  • Laat de positieve en negatieve draden van de netwerkapparatuur niet met elkaar te verbinden.

© 2019 botetote.com | Contact us: webmaster# botetote.com