Hoe de fouten in het DFD Identificeer

   March 2

Een data flow diagram (DFD) is een grafische weergave van de elementen binnen een computersysteem. Het toont hoe de stroom van gegevens gaat in en komt uit het systeem en hoe het systeem manipuleert data. Een DFD kan helpen begrijpen hoe de elementen van een systeem met elkaar omgaan, maar fouten in het schema kan uw vermogen om het systeem te creƫren met een computer belemmeren. Na het ontwerpen van een DFD, moet je wat tijd om het te bekijken en herstellen van eventuele fouten die je kan vinden duren.

Instructies

1

Zorg ervoor dat externe entiteiten interactie alleen boven of context niveau van het diagram, geen enkel ander niveau. Daarnaast controleren dat een datastroom te gaan in of uit een ouder-proces is vertegenwoordigd in de kind diagram.

2

Controleer elk proces om ervoor te zorgen dat datastromen, zowel in en uit het. Een proces dat alleen gegevens ontvangt of stuurt het dient geen efficiƫnte doel in het systeem en moet ofwel worden gecorrigeerd voor het ontvangen en verzenden van gegevens of van het diagram worden verwijderd.

3

Zorg ervoor dat er geen gegevens op te slaan maakt rechtstreeks verbinding met andere gegevens op te slaan. Een gegevensopslag beschrijft de gegevens in, zoals "klant" of "inventory." Met twee gegevensopslag elkaar verbinden zonder voorwerp zonder proces tussen de gegevens die ze bevatten manipuleren.

4

Zorg ervoor dat elk object en data flow heeft een label dat het doel ervan beschrijft. Ongelabelde items niet helpen bij het beschrijven van de lezer wat het doel van deze items is.

5

Zorg ervoor dat elke DFD heeft niet al te veel processen. Hoewel er geen bovengrens van processen heeft in DFD ontwerp is vastgesteld, kan meer dan negen processen het diagram verwarrend of moeilijk te lezen is.

6

Zorg ervoor dat elk object of gegevensstroom die u van plan te nemen in uw systeem is vertegenwoordigd in de DFD. Naast het dienen als blauwdruk, een DFD fungeert ook als een visuele representatie van de werking van het systeem, en de ontbrekende elementen is moeilijk voor de lezer begrijpen het systeem.


© 2018 botetote.com | Contact us: webmaster# botetote.com