Hoe een eMachines moederbord te vervangen

   September 3Als uw eMachines computer niet meer zal opstarten behoorlijk of power on helemaal niet, kan je een dood moederbord dat moet worden vervangen. Het moederbord is een van de meest tijdrovende onderdelen te vervangen omdat alle andere onderdelen zijn aangesloten, maar het kan gemakkelijk worden gedaan als u de tijd en geduld.

Instructies

1

Bespaart een reservekopie van alle bestanden, mappen en programma's die je nodig hebt om een ​​externe bron zoals een herschrijfbare cd of USB-jump-station.

2

Raadpleeg de handleiding die bij uw eMachines computer kwam om uit te vinden wat de grootte moederbord het gebruikt en welke poorten heeft. Koop een vervangend moederbord met dezelfde functies en een nieuw exemplaar van het Microsoft Windows-installatie-cd (zie bronnen).

3

Schakel de eMachines computer en verwijder vervolgens al de kabels aan de achterkant van de zaak. Haal eventuele extra randapparatuur die u hebt aangesloten op een van de andere havens, zoals een USB-printer of memory stick.

4

Zet de computer zaak neer op zijn rechterkant en controleren langs de achterkant te zien of de linker zijpaneel is verbonden met de zaak door schroeven of een metalen trek grendel. Trek de vergrendeling of verwijder het geval schroeven.

5

Duw lichtjes op het paneel en schuif deze naar links om hem uit de case te verwijderen. Koppel alle kabels die loopt van het moederbord om de voeding en drive bays. Verwijder de schroeven waarmee de uitbreidingskaarten zijn plaats op de onderste rechterkant van het moederbord. Trek de kaarten naar boven en leg ze opzij.

6

Vind de RAM modules bovenaan het moederbord en duw de plastische scharnieren met hun plaats. Trek ze uit het moederbord en leg ze opzij. Koppel de kabel die de processor ventilator wordt aangesloten op het moederbord. Trek de processor ventilator uit van de processor en opzij leggen. Pak beide zijden van de processor en neem hem voorzichtig recht omhoog van het moederbord.

7

Verwijder de schroeven aan de zijkant van het moederbord. Trek op het moederbord en verwijder deze uit de case. Line-up van de poorten op de vervangende moederbord met de gaten aan de achterkant van de zaak. Stel het moederbord naar beneden op de zaak en opnieuw bevestig de schroeven.

8

Plaats de processor, processor ventilator, uitbreidingskaarten, en RAM-modules op het nieuwe moederbord. Bevestig alle kabels aan op de voeding en de drive bays. Zet het zijpaneel weer op zijn plaats en duw de vergrendeling omlaag of opnieuw bevestigen het geval schroeven. Sluit de kabels terug in de computer en zet hem aan.

9

Plaats de Windows-installatie-cd in het cd-station en volg de instructies op het scherm om het besturingssysteem te installeren.

Hints

  • Ook al bent u niet de harde schijf te vervangen, moet u nog een geheel nieuw exemplaar van het Windows-besturingssysteem te kopen omdat het eMachines systeem licentie controleert het moederbord om te bepalen of hetzelfde exemplaar van het besturingssysteem wordt gebruikt op een andere computer.
  • Draag een antistatische polsband of raak een metalen voorwerp die is aangesloten op de vloer voordat uw eMachines computer te openen, zodat je niet per ongeluk geen onderdelen door elektrostatische ontlading te vernietigen.

© 2019 botetote.com | Contact us: webmaster# botetote.com