Hoe een iPrint Refill

   March 5

De iPrint refill kit is een assortiment van onderdelen die je kunt kopen om inkt cartridges met behulp van een naald en spuit handmatig vullen. Elke kit wordt geleverd met de tools om een ​​gat in te voegen in uw lege cartridges en flessen van zwarte of gekleurde inkt. Het is belangrijk bij het navullen van uw cartridge met behulp van de iPrint refill kit dat u de juiste voorzorgsmaatregelen te nemen om eventuele inkt morsen of schade aan uw cartridge te voorkomen.

Instructies

1

Verwijder de cartridge uit de printer volgens de handleiding van uw printer.

2

Plaats de cartridge over een wastafel met een papieren doek over het oppervlak om eventueel gemorste inkt op te vangen.

3

Plaats de schone spuit en naald die bij uw iPrint kit in de inktpot u wilt uw cartridge vullen met kwam. Druk de spuit om de inkt toe te voegen.

4

Gebruik de kleine boor die bij de kit kwam tot een klein gaatje in te voegen in uw cartridge. Gebruik de naald en spuit om de inkt te injecteren in uw cartridge. Druk de spuit zodat de inkt de cartridge voeren.

5

Steek de stekker die bij de kit kwam in de opening die u in uw cartridge. Zorg ervoor dat de stekker is volledig veilig.

6

Als het lekt na het vullen, zitten de inktcartridge in de rechtopstaande positie op een pluisvrije handdoek voor ten minste vijf minuten. Vervolgens kunt u de cartridge terug in de printer.

Hints

  • Gebruik nooit meer dan één fles inkt om een ​​inktpatroon vullen.

© 2019 botetote.com | Contact us: webmaster# botetote.com