Hoe het opzetten van een beveiligd draadloos netwerk op Netgear

   April 1Een draadloos netwerk bestaat uit een draadloze router, een computer (of ander draadloos-compatibele apparaten), een high-speed modem en een abonnement op een Internet Service Provider (ISP). Netgear is een populaire fabrikant van hardware voor draadloze netwerken die gebruikers toestaat om het opzetten van een beveiligd draadloos netwerk. Om te voorkomen dat onbevoegde gebruikers te loggen op uw draadloze netwerk en de bescherming van de gegevens die u verzendt en online te ontvangen, moet u de beveiligingsinstellingen van uw draadloze router te wijzigen in een beveiligd draadloos netwerk te creëren.

Instructies

1

Installeer de router. Om een ​​Netgear draadloze router te installeren, gebruikt u een Ethernet-kabel op de router aan te sluiten op de kabel / DSL-modem en een andere Ethernet-kabel op de router aan te sluiten op uw computer. Zorg ervoor dat al deze apparaten worden uitgeschakeld als u deze aansluit. Eenmaal aangesloten, schakelt u de kabel- / DSL-modem, de router en start de computer, in die volgorde. Laat nadat u elk apparaat de apparaten tijd elkaar herkennen geven tenminste twee minuten te passen.

2

Log in op de router. Open een webbrowser en typ het adres van de router naar pagina-instellingen van de router te laden. Adres van de router is te vinden in de gebruiksaanwijzing of installatie-cd die bij uw router is geleverd, of u kunt een handleiding van Netgear's technische support pagina te downloaden. De meeste Netgear routers gebruiken een van de volgende adressen: 192.168.1.1, routerlogin.net of routerlogin.com. Druk op "Enter" of klik op "Go" in uw webbrowser als je het adres hebt ingevoerd.

3

Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord van de router. Een prompt verschijnt op het scherm wanneer u het adres van uw router in te voeren, waarbij u een gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren voordat u toegang pagina-instellingen van de router. De standaard gebruikersnaam voor Netgear routers is "gebruikersnaam" en het wachtwoord is "password." Omdat de tekstvakken zijn hoofdlettergevoelig, moet u beide invoeren met kleine letters. Druk op "Enter" om in te loggen op de router en beginnen de beveiligingsinstellingen te veranderen.

4

Open het menu beveiligingsinstellingen. Homepage van de router heeft meerdere verbindingen voor het wijzigen van instellingen. Zoek en klik op de link "Security Settings" om de beveiligingsinstellingen van de router verandert.

5

Verander de SSID, kies een encryptie-instelling en een wachtwoord. De standaardnaam (of "SSID") van uw draadloze netwerk zal worden "NETGEAR." Voer een nieuwe, memorabele naam voor uw draadloze netwerk te helpen afbreuk would-be hackers proberen om toegang te krijgen tot uw router, zoals de meeste beginnende computergebruikers met onbeveiligde netwerken niet weet hoe u de standaard netwerknaam wijzigen of instellen welke andere beveiligingsfuncties. Nieuwere Netgear routers bieden WPA of WPA-PSK-encryptie om uw netwerk, die beide bieden een hoge mate van veiligheid. Selecteer een van deze. soorten encryptie en een uniek wachtwoord. Dit zal alle gebruikers nodig hebben om het wachtwoord in te voeren voordat ze zich kan aanmelden met uw draadloze netwerk. Het is belangrijk dat u een complex wachtwoord dat verschillende personages, waaronder nummers heeft te creëren. Zodra u een wachtwoord hebt gemaakt, klikt u op "Wachtwoord bevestigen" om het op te slaan. Om het menu beveiligingsinstellingen af ​​te sluiten en af ​​te melden van de router, klikt u op "Opslaan" of "Apply" om de wijzigingen wilt opslaan en klik vervolgens op "Afmelden" om de router te verlaten.

Hints

  • U moet het wachtwoord van uw router regelmatig veranderen om uw draadloze netwerk zo veilig mogelijk te houden.
  • Spaar-adres van uw router in bookmarks of favorieten van uw webbrowser, zodat u niet hoeft te zoeken adres van de router de volgende keer moet je een van de instellingen te wijzigen.

© 2019 botetote.com | Contact us: webmaster# botetote.com