Hoe je de bestandsgrootte van JPEG-afbeeldingen Minimaliseer

   June 13

Het JPEG-formaat is gestandaardiseerd in 1992 als een manier om de kwaliteit van foto kleur of grijswaarden foto's op tekst terminals weer te geven, en is nog steeds één van de meest populaire formaten voor stilstaande beelden. JPEG's worden vaak gebruikt om afbeeldingen op webpagina's weer te geven en het formaat is de standaard voor camera's in veel mobiele telefoons. Bij het delen van een JPEG, op het web of via e-mail of MMS, een kleinere bestandsgrootte betekent snellere transmissie. De meest effectieve manier om de bestandsgrootte van de JPEG verminderen zonder dat de kwaliteit is door het maken van het JPEG-beeld kleiner.

Instructies

1

Open Microsoft Paint. Klik op "Start", typ "Paint" in het zoekvak en druk op "Enter".

2

Sleep een JPEG-afbeelding in het tekengebied of klik op de blauwe "Paint" knop, "klik op" Open ", dan naar de locatie van uw opgeslagen JPEG en dubbelklik erop.

3

Klik op "Resize." Check "aanvullen Aspect Ratio" de verhouding tussen de horizontale en verticale afmetingen behouden.

4

Klik op "Percentage" om de grootte te verminderen met een percentage van de oorspronkelijke grootte of klik op "Pixels" om het beeld omzetten naar een bepaalde grootte. Voer de horizontale waarde van het nieuwe beeldformaat in de "horizontale" tekstvak, in procenten of pixels. Bijvoorbeeld, als je wilt om het beeld te verminderen met 50 procent, het type "50" in het tekstvak. Als u wilt dat de afbeelding van 800 pixels breed, het type "800" in het tekstvak zijn.

5

Klik op "OK." Klik op de "Paint" knop en klik op "Opslaan als." Klik op "JPEG (.jpg, .jpeg, .jp3; .jfif)" in de "Opslaan als type" drop-down menu en voer een bestandsnaam in voor de afbeelding. Klik op "Opslaan".

Hints

  • Je moet altijd aangepast afbeeldingen op te slaan met verschillende bestandsnamen dan het origineel, zodat je een ongewijzigde originele versie van het beeld te behouden voor toekomstige wijziging.

© 2018 botetote.com | Contact us: webmaster# botetote.com