Hoe je factuur met de Credit Card Payment Knop in QuickBooks

   October 9

Hoe je factuur met de Credit Card Payment Knop in QuickBooks


Naarmate de technologie en internetdiensten uitbreiden van de mogelijkheden, zijn softwarepakketten proberen te houden met de vooruitgang. QuickBooks merchant services toegevoegd rond het begin van het millennium en heeft online betaling features toegevoegd. Sinds de introductie van de 2010-versie van QuickBooks, gebruikers hebben de mogelijkheid om facturen te versturen aan klanten met een credit card betaling knop. Dit laat klanten betalen u snel door te klikken op een link in de e-mail bericht dat u hen te sturen. Een paar dingen die moeten worden getroffen voordat u die eerste e-mail met een betaalknop.

Instructies

Opzetten van een QuickBooks Merchant Account

1

Toepassen op Intuit Merchant Services voor de mogelijkheid om creditcards te accepteren. Dit kan online of via de telefoon worden gedaan. Intuit zal een credit check uit te voeren om ervoor te zorgen dat uw bedrijf is legitiem, meer dan op zoek naar uw persoonlijke krediet geschiedenis. Als je belt de geleverde klantenservice nummer, zijn exploitanten die verantwoordelijk is voor Merchant Services genaamd merchant account adviseurs.

2

Vul de Business and Owner Info pagina's online te beginnen. Zorg ervoor dat het vakje "Legal Business Naam" komt overeen met de bedrijfsnaam die u in uw QuickBooks bedrijf bestand te gebruiken, of dit kan leiden tot complicaties. Vul het type organisatie - eenmanszaak of vennootschap - het type industrie en de beschrijving van de bedrijfsactiviteiten, en de datum vestiging van het bedrijf.

3

Vul de Verwerking en Financiële Info pagina's. Intuit vraagt ​​voor een gemiddelde enkele kaart transactie en maandelijkse omzet. Op de info pagina financiële, vul in de business 'bank routing en rekeningnummers zoals ze op de bodem van uw bedrijf controles. Zodra deze basisinformatie is ingevoerd, herzien en de aanvraag in te dienen.

4

Wacht op het antwoord. Intuit zegt de aanvraagprocedure kan tot drie werkdagen. Zelden is een bedrijf afgewezen voor merchant services, maar het is gebeurd. Dit alles moet op zijn plaats zijn, voordat u de "Credit Card Betaling" knop in QuickBooks benutten.

Activeer de Billing Solutions Service en beginnen met het gebruik

5

Bel de Intuit Billing Solutions dienst na te zijn goedgekeurd voor de Merchant Services-account. Het nummer is 800-268-9065. Merchant Services stelt u in staat om creditcards te accepteren; Billing Solutions stelt u in staat om betaald te krijgen met creditcards online.

6

Test uw factuur systeem. Maak een nep factuur om jezelf voor een nominaal bedrag. Klik op het pictogram "Maak Facturen 'in het QuickBooks startscherm en completeren het valse factuur. Wanneer u de gegevens hebt ingevoerd, klikt u op de "To worden gemaild" optie en het vakje "Allow Online Payment", die zal worden geactiveerd en zichtbaar is na het installeren van de Intuit Billing Solutions-software op uw computer.

7

Klik op de "File" knop in de bovenste menubalk en ga naar de "Send Formulieren" optie. Kies de nep-factuur en klik op OK om de e-mail deze factuur aan jezelf.

8

Open de e-mail en zoek de "Pay Online" optie in de factuur. Gebruik een creditcard om de betaling uit te voeren en laat één werkdag voor de test betaling te verwerken. Controleer of de betaling is gestort op uw zakelijke rekening. Als alles vlot gaat, ben je klaar om te beginnen met het factureren van uw klanten en hen te voorzien van een credit card betaling knop.


© 2019 botetote.com | Contact us: webmaster# botetote.com