Hoe je meerdere Word-documenten af ​​te drukken zonder ze te openen

   June 15

Hoe je meerdere Word-documenten af ​​te drukken zonder ze te openen


Het digitale tijdperk is het inluiden van een nieuw tijdperk van papierloze omgevingen, maar het is nog niet geperfectioneerd of overgedragen in alle toepassingen. Er zijn vele redenen waarom u kan nodig zijn om meerdere documenten in één keer afdrukken, zoals wanneer u zich voorbereiden breed spectrum rapporten voor bedrijf beoordelingen. Het proces van elk document dat u wilt verzenden naar de printer te openen en dan is het verzenden voordat de volgende document openen kan zeer tijdrovend zijn.

Instructies

1

Open een Windows Verkenner-venster. Dit is niet een Internet browser venster. Het venster van Windows Verkenner is een middel voor u om de verschillende bestanden en mappen die zijn opgeslagen op de harde schijf te zien. Er zijn verschillende manieren om dit te doen, afhankelijk van de versie van Windows die u gebruikt. Een methode is om te klikken op de knop "Start" en klik vervolgens op het pictogram "My Computer".

2

Ga naar de map waar de documenten die u wilt afdrukken worden bewaard. Deze locatie zal variëren afhankelijk van de configuratie van uw systeem. Sommige systemen zijn heel eenvoudig met een enkele computer, een enkele harde schijf en alle documenten netjes opgenomen in de "Mijn documenten" map. Andere systemen kunnen zeer complex, waarin talrijke computers die al dan niet fysiek aanwezig zijn, maar verbonden via een centrale naaf met documenten in meerdere locaties.

3

Trek alle documenten af ​​te drukken, in een enkele map als ze niet al. Er zijn verschillende manieren die u snel kan samenbrengen van de verschillende bestanden zonder daadwerkelijk te openen. Een van de makkelijkste technieken is om het bestand te markeren en klik op de "Move File" of "Copy File" optie die in de linker menubalk of in het menu "Edit" verschijnt.

4

Open de map waarin alle documenten af ​​te drukken en markeer elk een. Als elk document in de map moet worden gedrukt, de snelste aanpak is om het eerste bestand te markeren, de toets "Shift" ingedrukt houden en markeer vervolgens het laatste bestand. Alle bestanden tussendoor worden automatisch gemarkeerd. Als sommige, maar niet alle bestanden in de map moeten worden afgedrukt, houdt u de toets "CTRL" terwijl u met één klik of zweven over elk bestand dat u wilt afdrukken zodat deze wordt gemarkeerd.

5

Klik met de rechtermuisknop op een van de geselecteerde bestanden in de map te trekken van een pop-up menu. Selecteer de afdrukoptie in deze pop-up menu en de computer doet de rest van het proces te automatiseren. Woord, als oorspronkelijke document genereren programma wordt geopend en de automatische documentinvoer drukproces zal aanvangen.


© 2018 botetote.com | Contact us: webmaster# botetote.com