Hoe je Sneltoetsen instellen op een toetsenbord van de computer

   June 24

Hoe je Sneltoetsen instellen op een toetsenbord van de computer


Sneltoetsen op een toetsenbord van de computer kan u helpen om te typen en efficiënter te werken met minder inspanning. Sneltoetsen zijn toetsen die een snelkoppeling voor het krijgen van een taak gedaan. Als u bijvoorbeeld op de "control", "alt" en "delete" knop tegelijkertijd zal brengen uw "Task Manager." Ook het indrukken van bepaalde hotkeys kunt u kopiëren en plakken, door simpelweg op "controle" en "C" of "controle" en "V", afhankelijk van uw computer. Hoewel de meeste computers worden geleverd met basis hotkey setups, is het mogelijk om meer geavanceerde sneltoets applicaties te installeren.

Instructies

1

Aankoop software die hotkeys zal toevoegen aan uw computer. Het installeren van bepaalde hotkey software op uw computer kunt u meer geavanceerde hotkey-opties, zoals het regelen van het volume van uw computer met een knop of het activeren van cleanup functies geven. Bezoek uw lokale elektronica winkel om de software te kopen en volg de installatie-instructies. Sommige programma's zal je ook toestaan ​​om gratis proeven van hun hotkey software te downloaden als je hun website bezoeken.

2

Bezoek de website voor het type computer dat u bezit. Sommige computer bedrijven zullen hotkey software gratis aan te bieden of te kopen op hun site. Zodra u de site bezoeken, op zoek naar een pagina "downloads" en u zult waarschijnlijk vinden wat u zoekt. De meeste sites hebben u een eenvoudige prompt volgen en zijn grondig in hun toepassing instructies, hoewel ze allemaal gebruik maken van een vergelijkbaar formaat. Je zal waarschijnlijk moeten voeren wat voor soort computer je hebt, een lijst van het type besturingssysteem uw computer draait op en selecteer de hotkeys programma dat u wilt installeren. U zult dan waarschijnlijk op een "nu downloaden" optie en als het eenmaal klaar is, zult u het programma op te slaan.

3

Een bezoek aan een website die een hotkeys programma biedt. Een verscheidenheid aan hotkeys software beschikbaar is, en elk heeft zijn eigen sneltoets opties, zoals het indrukken van een toets op uw Internet te openen. Beslis welke hotkeys voordeliger zou zijn voor u om te gebruiken bij het kiezen van een programma. Volg de prompt op het scherm voor het downloaden van instructies.

Hints

  • Beoordeel de hotkeys uw computer al voordat u software installeert, als de computer al de sneltoetsen die u wenst kunnen bezitten. Bezoek de website van uw computer of kijk door de gids om te leren over de hotkeys.

© 2018 botetote.com | Contact us: webmaster# botetote.com