Hoe je toetsaanslagen op Laptop Verwijderen

   October 30

Hoe je toetsaanslagen op Laptop Verwijderen

Wanneer toetsaanslagen worden stiekem opgenomen, is het gevolg van software die is geïnstalleerd en mogen worden uitgevoerd op de achtergrond. De meest voorkomende vorm van keylogger geïnstalleerd door een virus zijn infectie en moeilijk te detecteren. Keyloggers vertragen uw systeem naar beneden als gevolg van de middelen die nodig zijn om bij te houden van elke slag te houden. Soms is deze informatie wordt ergens opgeslagen op de schijf, en de enige manier om zich te ontdoen van het is uit te roeien alles en opnieuw beginnen. De meer geavanceerde recorders stuur de gegevens naar een andere partij via het internet, dus je kunt jezelf tijdelijk te beschermen door de verbinding te verbreken.

Instructies

1

Klik met de rechtermuisknop uw antivirus-pictogram in de taakbalk, en klik op "Scan Now." Je zou kunnen hebben om "Open" of "Real-time Protection" klikt eerste. Daarnaast is te downloaden en een anti-spyware programma om alle basissen te installeren.

2

Klik op het netwerkpictogram in de rechterbenedenhoek en selecteer het netwerk dat u op dat moment gebruikt. Klik op "Verbinding verbreken." Als alternatief, schuift u de schakelaar op de voorkant van de laptop op "Uit" als u een ingebouwde kaart.

3

Klik op "Start", "Configuratiescherm", "Programma's" en klik op "Een programma verwijderen." Deïnstalleren elke toepassing die er verdacht uitziet. Bijvoorbeeld, verwijder deze dan als je het niet zelf toevoegen en de datum waarop de installatie overeenkomt met de datum van uw problemen begonnen.

4

Type "System Restore" in het menu Start zoekvak en druk op "Enter". Klik op "Next", en kies een herstelpunt in de lijst met een datum voorafgaand aan de tijd dat uw toetsaanslagen werden voor het eerst opgenomen. Klik op de vroegste datum als je onzeker bent, en klik op "Volgende" twee keer om te beginnen.

5

Plaats de Windows-cd, en tik op een willekeurige toets om op te starten vanaf de schijf. Klik op "Nu installeren" en kies de optie om een ​​schone installatie. Als u niet een schijf hebt, tikt u op "F8" voordat het Windows-logo wordt weergegeven, en gebruik de pijltoetsen om te selecteren "Uw computer herstellen." U moet een optie om de laptop te herstellen naar de fabrieksinstellingen te zien.

Hints

  • Als uw computer niet opstarten vanaf de schijf, start de BIOS door op "Delete", "Escape" of "F10." Gebruik het toetsenbord om "Boot Sequence" of soortgelijke aandacht te brengen; verplaats dan uw cd / dvd-station naar de top van de lijst. De specifieke sleutel die wordt gebruikt om in de BIOS zal variëren afhankelijk van uw laptop.

© 2019 botetote.com | Contact us: webmaster# botetote.com