Hoe je USB drivers in Windows XP opnieuw installeren

   September 26

Hoe je USB drivers in Windows XP opnieuw installeren

USB is een standaard type connector op de meeste computers met Windows XP. Het kan worden gebruikt om randapparatuur zoals toetsenborden, printers en externe harde schijven aan te sluiten. Als u problemen ondervindt met uw USB-controllers in Windows XP, kunt u alle van de USB-controller opnieuw te installeren als een laatste redmiddel. Terwijl stuurprogramma's zijn een vrij geavanceerde concept, heeft Microsoft het gemakkelijk, zelfs voor beginnende computergebruikers om hun USB-stuurprogramma's met behulp van het Configuratiescherm opnieuw te installeren gemaakt.

Instructies

1

Klik op "Start" en kies de "Run" knop. Typ in het commando "sysdm.cpl" (zonder aanhalingstekens) en druk op Enter.

2

Selecteer het tabblad "Hardware". Klik op de "Device Manager" knop op dit tabblad.

3

Kies het plus-teken naast "Universal Serial Bus-controllers" om deze optie uit te breiden.

4

Klik met de rechtermuisknop op de apparaten die zich onder "Universal Serial Bus controllers" en kies "Verwijderen." Verwijder de ene apparaten tegelijk.

5

Herstart de computer. Windows zal automatisch het systeem drivers voor de USB-controllers bij het opstarten opnieuw installeren.

6

Sluit een USB-apparaat aan op een USB-poort van uw computer. Zorg ervoor dat het apparaat goed werkt.

Hints

  • U kunt ook "Update Driver" in plaats van "Installatie ongedaan maken" selecteren als u wilt alleen proberen de driver te updaten voordat volledig opnieuw installeren van de USB-controllers.

© 2019 botetote.com | Contact us: webmaster# botetote.com