Hoe kan ik een PDF-formulier formatteren

   November 24

Hoe kan ik een PDF-formulier formatteren


Met behulp van de software van Adobe Acrobat, zijn Portable Document Format (PDF) bestanden die zijn gemaakt, beheerd en bewerkt voor de verdeling ervan langs elektronische weg aan anderen. Acrobat biedt de mogelijkheid om interactieve formulieren, gebruikt voor het opzetten van programma's, reviews en enquêtes die ontvangers kunnen invullen maken en te formatteren, te besparen op hun computer en terug te keren naar de afzender. Gebruik Start Form Wizard Acrobat en vorm veldfuncties naar een PDF-formulier op te maken.

Instructies

1

In Adobe Acrobat, bepalen of u wilt een interactief maken van een lege pagina en het toevoegen van nieuwe content of omzetten van een bestaand document, zoals een PDF, Word-document of een Adobe InDesign-document. Om één van de grond af te maken, klikt u op "File, Create PDF, Van lege pagina." Klik op "Formulieren, Start Form Wizard" om te beginnen met het maken van het formulier. Anders, ga direct naar de Form Wizard Start en selecteer "een bestaand elektronisch document." Volg de aanwijzingen om het opzetten van de nieuwe vorm.

2

Klik op het menu "formulieren" en selecteer "Toevoegen of Bewerken Fields." Onder "Formulieren", klik op "Form Tools" naar een tool om te beginnen met selecteren. Kies uit een verscheidenheid aan instrumenten, die allemaal voorzien van een ander type interactieve vorm veld, zoals een tekstveld, selectievakje, lijst of selectieknop.

3

Klik op een punt op de pagina waar u een nieuw veld in te voeren. Door te klikken, zal een formulier veld automatisch het veld standaardgrootte creëren. Sleep een rechthoek om een ​​aangepast formaat te creëren.

4

Voer een naam voor het veld in het vak "Field Name". Klik op "Show All Properties" om aanpassingen aan het veld te maken in het dialoogvenster Eigenschappen.

5

Formatteer de formuliervelden door aanpassingen aan de lay-out van het formulier. Bijvoorbeeld, selecteer de "Object selecteren" tool om een ​​formulier veld te wijzigen. Selecteer een formulier veld en sleep een van de doos grepen om het formaat te wijzigen. Hold "Shift" terwijl je dit doet om het vak in verhouding te houden tot de huidige omvang.

6

Verander de grootte van meerdere formuliervelden aan een formulier veld overeenkomen. Om dit te doen, selecteert u de formuliervelden die u wilt wijzigen. Klik rechts op het veld dat u wilt het andere veld aan te passen aan, en selecteer "Set Velden naar dezelfde grootte." Selecteer "Hoogte, breedte of beide" om de parameters op te geven.

7

Lijn formuliervelden door het selecteren van twee of meer. Rechtsklik op een veld waarop u wilt de anderen af ​​te stemmen. Selecteer "Lijn." Maak een selectie om de velden uit te lijnen. Bijvoorbeeld, kies "Links uitlijnen" naar een kolom van de velden uit te lijnen. U kunt kiezen langs een rand of een middenas van een veld aan te lijnen.

8

Schik formuliervelden op een rooster. Onder "View", selecteer "Grid". Selecteer "Snap to Grid" onder "View" om het formulier velden uitgelijnd op een raster lijn hebben. Dit zal zorgen voor een exacte positionering en afstand van de formuliervelden.


© 2019 botetote.com | Contact us: webmaster# botetote.com