Hoe kan ik een printer online te houden

   November 15Een printer die is aangesloten op uw computer is alleen online, zolang de computer blijft en actief. Als alternatief, kan de printer worden aangesloten op uw draadloze router om ervoor te zorgen het blijft zelfs wanneer de primaire computer is uitgeschakeld. Netwerkprinters zijn toegankelijk voor alle aangesloten op uw thuisnetwerk, zolang delen van de printer correct op het netwerk is geconfigureerd.

Instructies

1

Steek de Ethernet-kabel aan op de Ethernet-poort van de printer en de Ethernet-poort op de draadloze router. Zet de printer aan en wacht tot deze volledig uit te schakelen voordat deze in te stellen op uw pc.

2

Klik op het pictogram van Windows, ook wel bekend als het menu Start en klik op "Apparaten en printers." Klik op "Een printer toevoegen" en klik op "Voeg een netwerk, draadloze of Bluetooth-printer."

3

Klik op de naam van de printer in de lijst met printers en klik op "Volgende".

4

Plaats driver-cd van de printer in het schijfstation van uw computer en klik op "Install driver."

5

Typ beheerderswachtwoord van uw PC en klik op "Yes" om verder te gaan met de installatie van het stuurprogramma van de printer.

6

Klik op "Finish" om de printer setup-netwerk te voltooien en uit te werpen driver-cd van de printer uit het schijfstation van de computer.

7

Laat de printer ingeschakeld te aangesloten op het netwerk en beschikbaar voor andere netwerkgebruikers houden.


© 2019 botetote.com | Contact us: webmaster# botetote.com