Hoe kan ik uitschakelen Avast Anti-Spyware?

   February 9

Hoe kan ik uitschakelen Avast Anti-Spyware?


Avast Anti-Spyware is een programma dat u helpt uw ​​computer te beschermen, zoals de naam al aangeeft, tegen spyware. Het uitschakelen van Avast Anti-Spyware is een soort van lastig voor onervaren gebruikers; de meeste anti-spyware software zal duidelijke instructies die je vertellen "Enable" of "Disable", maar Avast software heeft knoppen die zeggen "Pauze Provider" en "Resume Provider." Niettemin, het uitschakelen van Avast Anti-Spyware is niet een moeilijk proces.

Instructies

1

Toegang tot het bureaublad van uw computer. Zoek het systeemvak en uit te breiden door te klikken op het kleine pijltje aan het einde van het systeemvak dat wijst naar links. Het systeemvak bevindt zich aan de rechterkant van de werkbalk. Als u nog steeds niet het systeemvak vinden, klik op de link in Resources voor een foto. Merk op dat de pijl in het systeemvak op de foto wijst naar rechts, omdat de lade systeem al is uitgebreid.

2

Klik met de rechtermuisknop op het pictogram Avast, dat is een blauwe cirkel met een "a" in het midden. Voor een foto van het pictogram Avast, bezoek de tweede link in Resources

3

Selecteer "Pauze Provider" in het snelmenu. Dit zal tijdelijk de Avast software uit te schakelen. U kunt altijd in staat het door met de rechtermuisknop te klikken op het weer en het selecteren van "Resume Provider." U kunt ook het programma af te sluiten, wat betekent dat je zou hebben om weer open Avast voor het te lopen, door het selecteren van "Stop Provider."


© 2019 botetote.com | Contact us: webmaster# botetote.com