Hoe krijg ik een Windows Media Player om .Amz MP3-formaat afspelen?

   December 17De .Amz bestandsextensie vertegenwoordigt MP3 gedownload van Amazon.com's digitale muziekwinkel audiobestanden. Gedownloade bestanden van Amazon zijn speelbaar op een breed scala van media-spelers en apparaten. Windows Media Player is de standaard muziekspeler voor computers met het Windows-besturingssysteem. De bestanden kunnen handmatig worden toegevoegd aan de Windows Media Library of u kunt de Amazone Downloader programma gebruiken om automatisch nieuwe aankopen toegevoegd aan de Windows Media Library.

Instructies

Bestanden die al gekocht van Amazon

1

Lancering van Windows Media Player en klik op "File" in de linker bovenhoek van het hoofdscherm.

2

Klik op "Map openen" om een ​​nieuw zoekvenster te lanceren. Typ "Amazon MP3" in het zoekvak en druk op "Enter".

3

Zoek en dubbelklik op de map "Amazon MP3". Dubbelklik op de map album dat u wilt afspelen in Windows Media Player. Herhaal dit voor elke extra album map die u wilt openen. U kunt ook individuele open "Amazon MP3" bestanden door te klikken op "Open" in plaats van "Open Folder" na het klikken op "File".

Voor toekomstige Amazon MP3 aankopen en downloads

4

Bezoek de Amazon MP3 Downloader pagina naar een gratis exemplaar van het programma te downloaden. Dit programma downloadt automatisch uw Amazon MP3-bestanden van Amazon en voegt ze in Windows Media Player. Controleer of u het downloaden van de Windows-versie van het programma.

5

Wacht tot het downloaden is voltooid en dubbelklik op het installatiebestand als de installatie niet automatisch wordt gestart. Het programma installeert zichzelf onder het "Programma's" map in Windows standaard.

6

Download of liedjes te kopen van Amazon. Tijdens de eerste download na het installeren van de MP3 Downloader, kunt u gevraagd worden om uw Amazon-account informatie te bevestigen. U kan ook nodig zijn om te bevestigen dat u wilt dat het programma automatisch worden uitgevoerd wanneer de toekomstige aankopen worden gedaan.

Hints

  • Controleer of u bent verbonden met het internet voordat het downloaden van de Amazon MP3-programma of een nieuwe MP3-bestanden.

© 2019 botetote.com | Contact us: webmaster# botetote.com