Hoe maak alfabetten Met behulp van Adobe Photoshop

   September 13Adobe Photoshop is de standaard software voor digitale beeldbewerking. Professionals en amateurs kunnen zijn macht benutten door zijn eenvoudige interface. Het creëren van een beeld van een alfabet in Photoshop is een eenvoudig proces dat in slechts een paar stappen kan worden voltooid.

Instructies

Hoe maak je een alfabet met behulp van Adobe Photoshop maken

1

Op uw computer, start de Adobe Photoshop applicatie. Voor deze oefening, maakt het niet uit als u gebruik maakt van een Mac of pc; de instructies zijn hetzelfde voor beide platforms.

2

Zodra Photoshop is up and running, maak een nieuw document door te klikken op "Bestand", "Nieuw" in de applicatie bar. Vanaf hier kunt u het invoeren van de afmetingen van het nieuwe document. Maak het document 8,5 centimeter breed en 11 centimeter lang als je wilt om het af te drukken. Anders is, maken het beeld groot genoeg om het alfabet te passen. Omwille van deze oefening de instructies voor een 8,5 bij 11 formaat document.

3

Selecteer de tekst op de werkbalk; het ziet eruit als een "T." Voordat u daadwerkelijk ingang elke tekst, kies uw lettertype uit het karakter paneel. Het wordt aanbevolen dat u een lettertype dat is gewoon en makkelijk te lezen, iets als Genève, Arial of Helvetica gebruiken. Selecteer uw lettergrootte. Een lettergrootte van ongeveer 48 moet u toestaan ​​om een ​​hele alfabet te creëren in uw 8.5-by-11 document. Kies een lettergrootte die uw specifieke behoeften en ruimte herbergt. Een groter lettertype is makkelijker te lezen, zodat het niet te klein te maken.

4

Begin met het typen van de eerste letter van het alfabet, "A." Zorg ervoor dat het wordt geactiveerd door de "Shift" toets ingedrukt te houden wanneer u op de "A" knop. Het wordt aanbevolen dat u een hoofdletter en een kleine letter voor elke letter van het alfabet. Bijvoorbeeld, de letter "A" lijkt "Aa". Dus de eerste drie letters zou er als volgt uitzien: "Aa Bb Cc." Doorgaan met dit patroon tot u het einde van het alfabet te bereiken. Maak een nieuwe lijn indien nodig door op de "Enter" of "Return" knop op uw toetsenbord; wanneer u de rand van het document te bereiken, maak een nieuwe regel.

5

Centreer het alfabet als je klaar bent met typen. Selecteer de "Move" tool aan de bovenkant van de werkbalk. Dan terug naar de "Karakter" paneel en klik op het tabblad "Paragraaf". Dit geeft je drie opties voor tekst uitlijning te geven. Kies het "Center tekst" optie. Dit zal het alfabet te centreren voor u, maar u zult nog steeds moeten klikken en sleep het naar het midden van je document. Als uw alfabet is te groot, en loopt uit de zijkant van de pagina, overwegen om de lettergrootte naar beneden. Selecteer de tekst gereedschap opnieuw en klik op een deel van uw alfabet. Klik op "Control + A"; Dit zal u toelaten om de lettergrootte op het hele alfabet te veranderen. Ga terug naar je "Tekens" paneel en pas de lettergrootte als dat nodig is.

6

Klik op "Bestand", "Opslaan" om het document op te slaan. Spaar twee versies van het document in verschillende formaten: een Photoshop-document en een JPEG. Onder het "Format" drop-down box, zal de top keuze "Photoshop." Spaar één bestand als dit formaat en dan weer sla het bestand door te kiezen voor de JPEG-optie in het "Format" drop-down box.

7

Als u dit document wilt afdrukken, klikt u gewoon "File", "Afdrukken" in de applicatie bar. Zorg ervoor dat u op de "Aanpassen aan Media Fit" vakje. Dit zal ervoor zorgen dat geen enkel deel van het alfabet wordt afgesneden tijdens het afdrukken.


© 2019 botetote.com | Contact us: webmaster# botetote.com