Hoe maak je een Alpha Channel Maak in After Effects

   March 6

Adobe After Effects is een krachtige video-samenstelling en effecten applicatie voor Windows en Mac OS X-besturingssystemen. Afbeeldingen en videobeelden zijn georganiseerd in lagen en aangebracht op een tijdlijn om professionele video producties te maken. Iedere laag in After Effects bevat vier afzonderlijke kleurkanalen. Het vierde kanaal, het alpha-kanaal, is een grijswaarden weergave van transparantie waarden. Wit is gereserveerd voor een volledige dekking, zwarte beeldt een totale transparantie, en grijs wordt gebruikt om de overgang gebieden vast. De Keying effect kan worden gebruikt om een ​​alfakanaal binnen een laag te maken in After Effects.

Instructies

1

Klik op de laag die u wilt bewerken om het te markeren als de actieve selectie.

2

Klik op "Effect" in het hoofdmenu After Effects werkbalk. Markeer "Keying" en selecteer "Keylight" uit het drop-down menu.

3

Klik op de "Eye Dropper" knop naast het scherm Color vermelding in de Keylight effect controls menu. Klik op het punt in de laag die u transparant te zijn. Deze kleur wordt ingesteld op zwart in het alfakanaal, en de rest van het beeld wordt wit.

4

Pas de "Screen Gain" en "Scherm Pre-Blur" sliders te verhogen en de omvang van de grijze overgangsgebieden tussen zwart en witte gebieden van het alpha-kanaal afnemen.

5

Selecteer "Eindresultaat" uit het View drop-down menu om de bronafbeelding in combinatie met de nieuwe alpha-kanaal te zien.


© 2018 botetote.com | Contact us: webmaster# botetote.com