Hoe maak je een beschadigd bestand Structuur Fix

   February 22De bestandsstructuur op een computer, dat is bestanden en hun organisatie op de harde schijf of opslagapparaat, kunnen beschadigd raken. Er zijn meerdere redenen. Het zou kunnen gebeuren als een toepassing of Windows crashes, bestanden worden gewijzigd door virussen, of de sectoren op de harde schijf worden beschadigd als gevolg van overmatig gebruik. Als dit gebeurt, kunnen sommige bestanden onbruikbaar worden. Windows-besturingssysteem is ontworpen om dergelijke bestanden of het bestand structuur te herstellen door het uitvoeren van een hulpmiddel, een kleine applicatie genaamd Schijf controleren. U kunt beginnen Check Disk handmatig in een paar eenvoudige stappen.

Instructies

Hoe maak je een beschadigd bestand Structuur Fix

1

Klik op "Start" in de linkerbenedenhoek van het scherm, open dan "My Computer." Koos voor de harde schijf die u wilt scannen voor file-structuur problemen - meestal station C, maar het kan elk ander station zijn. Zodra u de schijf hebt geselecteerd, klik met de rechtermuisknop om een ​​menu te openen en klik op de "Eigenschappen" optie, het laatste item op de lijst. Eigenschappen van de schijf wordt geopend.

2

Selecteer het tabblad Extra boven. Onder de "Foutcontrole" sectie klik "Nu controleren ...." Dit zal een kleine doos te openen. Klik in elk van de twee witte vierkantjes om vinkjes toe te voegen, klik op "Start". Klik op "Ja" op het venster dat verschijnt. Uw computer is nu ingesteld om het bestandssysteem te controleren op fouten bij de volgende herstart, en als ze gevonden worden Windows zal proberen om ze op te lossen.

3

Start de computer opnieuw door te klikken op "Start", "Computer uitschakelen" en "Restart". Tijdens het opnieuw opstarten wordt u de Check Disk toepassing voorvormen van een scan van het bestandssysteem te merken. Als er fouten worden gevonden in het verslag op het scherm zal zo zeggen. Eventuele fouten op de Check Disk kan niet repareren zal ook op het scherm worden weergegeven.

Hints

  • Als u vinkjes plaatsen in beide vakken in het vak instellingen, het scannen van de schijf kan een zeer lange tijd in beslag nemen. Om het proces te versnellen selecteren alleen de bovenste optie, "bestandssysteem automatisch fouten te herstellen" en laat de tweede optie leeg. Dit zal bestandssysteem fouten te herstellen, maar zal niet proberen om beschadigde sectoren te herstellen op de harde schijf.

© 2019 botetote.com | Contact us: webmaster# botetote.com