Hoe maak je een Bow in Illustrator CS5 Make

   May 22

Maak een boog in Illustrator CS5, zodat u illustraties kunt maken, zoals in cadeauverpakking dozen en andere voorwerpen versierd met strikjes. Een voordeel van het maken van deze afbeelding in Illustrator is dat je in staat zijn om te vergroten de boeg tot een formaat zonder verlies van de kwaliteit. Dit is mogelijk omdat Illustrator maakt gebruik van vector graphics. Je kunt je boog combineren een niet-vector afbeelding (een rasterafbeelding genoemd) met behulp van de "Export" commando om de boog als een JPG, BMP of het type PNG-bestand op te slaan met.

Instructies

1

Klik op de afgeronde rechthoek vorm op het palet Tool, klik dan op en laat op het tekenpapier. Typ "50 px" in het dialoogvenster om een ​​afgeronde rechthoek die hoeken met een straal van 50 pixel heeft te maken. Dit zal u toelaten om een ​​plausibel ogende linker helft van de boog te creëren.

2

Klik op "OK" om het dialoogvenster te sluiten. Sleep op het doek aan de linkerkant van de boog te creëren. Klik op de witte pijl op de Tool palet om de "Direct selecteren" tool, die u kunt gebruiken om vormen te wijzigen draaien. Dubbelklik op een van de handgrepen in de rechterbovenhoek van de vorm, sleep naar beneden en rechts een korte afstand tot de boeg sectie conus iets te maken.

3

Klik rechts onderaan het handvat van de gedeeltelijke boeg. Sleep omhoog en naar rechts een korte afstand tot de conus te voltooien. Klik op het pictogram Gereedschappenpalet de vorm van een potlood met concentrische ringen om de smoothing hulpprogramma uit te voeren. Sleep over eventuele scherpe randen van uw hervormen acties kunnen hebben veroorzaakt, die randen glad.

4

Klik op de zwarte pijl op het gereedschap palet om het gereedschap Selecteren uitvoeren en klik vervolgens op de boeg om het te selecteren. Druk op "Ctrl" en "C" samen om de sectie te kopiëren naar het klembord. Druk op "Control" en "V" om het onderdeel te dupliceren.

5

Klik met de rechtermuisknop het duplicaat sectie, klikt u op "Transform" en vervolgens op "Mirror Vertical." Dit klapt het duplicaat zijn verticale as om de juiste vorm voor rechterhelft de boeg creëren.

6

Sleep het duplicaat direct rechts van de linker boeg tot de ruimte tussen de twee is ongeveer de helft van elke sectie. Deze actie laat ruimte voor de knoop in het midden van de boog.

7

Maak nog een afgeronde rechthoek in de kloof tussen links en rechts delen de boeg is. Gebruik de instructies in stap 2 om te duwen van de rechthoek boven- en onderkant handgrepen zodat de knoop lijkt meer rond dan plat.

8

Lopen het gereedschap Selecteren weer als u in stap 4 heeft en klik op de linker boeg sectie om het te selecteren.

9

Klik op het pictogram "emmertje" op de Tool palet om het programma uit te voeren voor het vullen van vormen en klik vervolgens op de bovenste kleurstaal aan de onderkant van het palet Tool. Klik op een rijke kleur wanneer het kleurenpalet wordt geopend. De vorm zal vullen met de geselecteerde kleur.

10

Herhaal de vorige instructie voor de juiste boeg sectie en de knoop om je boog te voltooien.


© 2018 botetote.com | Contact us: webmaster# botetote.com