Hoe maak je een Catalog in Filemaker Pro Maak

   October 3

Hoe maak je een Catalog in Filemaker Pro Maak


De nieuwste versie van de Filemaker Pro-software, versie 10, komt met vele databasesjablonen automatisch geïnstalleerd. Een van de vooraf geïnstalleerde templates is een catalogus-database, die u gemakkelijk kunt gebruiken om uw bedrijf de producten of andere hulpbronnen te volgen. De catalogus template wordt geleverd met een eenvoudige database structuur, maar u kunt velden toevoegen of verwijderen op basis van uw behoeften.

Instructies

1

Start de Filemaker Pro 10-toepassing op uw Windows- of Mac-computer.

2

Klik op het keuzerondje naast "Maak een database met behulp van een startklare oplossing."

3

Markeer de "Business - Algemeen" ". Productcatalogus" map en dubbelklik op

4

Voer een naam voor de nieuwe catalogus databasebestand, kiezen waar het op te slaan op uw lokale harde schijf en klik op "Opslaan".

5

Druk op de "Nieuwe record" knop in de werkbalk om een ​​nieuwe vermelding in de catalogus database te maken. U kunt dan in alle toepasselijke tekst velden invullen en voeg zelfs een foto of een afbeelding wordt opgeslagen in de catalogus.

6

Ga naar "Bestand" in de bovenste menubalk, uitbreiden van de "Manage" submenu en selecteer "Database." Dit zal een lijst van de momenteel ingesteld in uw catalogusdatabase velden, die u kunt aanpassen op basis van uw behoeften.


© 2019 botetote.com | Contact us: webmaster# botetote.com