Hoe maak je een cd van een cassette Zorg

   February 28

Hoe maak je een cd van een cassette Zorg


Elke keer als een audiocassette wordt gespeeld, worden kleine gemagnetiseerde deeltjes afgewreven, die langzaam degradeert de geluidskwaliteit van de band in de tijd. Wanneer deze gegevens worden uitgewerkt, is het voor altijd verloren. Veel mensen hebben hun dierbare herinneringen opgeslagen op audiocassettes en hebben niet deze opnames op cd te zetten vanwege de hoge kosten die sommige data-overdracht bedrijven rekenen. Met materiaal dat veel mensen al het echter mogelijk om een ​​cd van een audiocassette maken bijna zonder kosten.

Instructies

1

Sluit de audio-uitgang van de cassettespeler aan de line-in-ingang van de computer. Als de cassette-speler zowel RCA en hoofdtelefoon aansluitingen, gebruikt u de RCA-aansluitingen voor een superieure geluidskwaliteit. De meeste computer geluidskaarten hebben kleurgecodeerde aansluitingen; de line-in-ingang zal lichtblauw zijn.

2

Run Audacity. Klik op "Edit"; klik vervolgens op "Preferences." Klik op het tabblad "Kwaliteit", en ervoor te zorgen dat de standaard sample rate is ingesteld op 44100 Hz en dat de standaard sample-indeling is ingesteld op 16-bits. Klik op het tabblad "File Formats", en ervoor te zorgen dat de niet-gecomprimeerde export formaat is ingesteld op WAV (Microsoft 16-bit PCM). Deze instellingen zullen de resulterende opnamen rechtstreeks compatibel met de CD-audio-indeling te maken.

3

Klik op de rode knop "Record" in Audacity, en speel je cassette. Als uw apparatuur goed is aangesloten, zal je de muziek via de luidsprekers van uw computer horen of zal het niveau meter in Audacity flikkering te zien. Als het niveau meter consequent worden maxing, verlaagt het volume van de cassettespeler.

4

Laat de opname voortgezet totdat de gehele zijkant van de cassette is voltooid; klik vervolgens op de gele "Stop" knop in Audacity. U zal worden gelaten met een enkele grote audio-opname.

5

Klik op "View"; Vervolgens beweeg uw muis over "Set Selection Format." Ervoor te zorgen dat "cdda min: sec: frames 75 fps" geselecteerd.

6

Klik op "Edit"; Vervolgens beweeg uw muis over "Snap-To." Ervoor te zorgen dat "Snap On" is geselecteerd.

7

Speel je audio track. Wanneer u het einde van een lied te bereiken, het afspelen te stoppen. Op de plaats waar de opname is gestopt. Dit zal een verticale lijn te plaatsen onder uw cursor.

8

Klik op "Edit". Beweeg uw muis over de "Select", en klik op "cursor tot einde." Klik op "Edit" opnieuw en klik op "Split." Dit zal uw opname te splitsen in twee bestanden. De eerste zal je klaar eerste track zijn, en de tweede zal alles wat overblijft van de oorspronkelijke opname zijn. Herhaal stap 7 en 8 voor elke song.

9

Klik op de eerste track. Klik op "File"; klik vervolgens op "Exporteren als Wav." Geef het bestand een logische naam die haar trackvolgorde duidt, zoals "MyFavoriteTape01." Doe dit voor elk van de tracks die u hebt gemaakt, ervoor te zorgen dat al je tracks worden opgeslagen in dezelfde map. Uw volledige cassette is nu een back-up en klaar om te worden gebrand op een cd.

10

Open iTunes. Klik op "File"; klik vervolgens op "Nieuwe afspeellijst." Geef deze afspeellijst een naam zoals "Mijn CD." U ziet nu deze afspeellijst aan de linkerkant van het scherm.

11

Blader naar de map waar uw opnamen worden opgeslagen. Sleep elk van deze opnamen naar iTunes, neer te zetten op de nieuwe afspeellijst. Nadat je dit hebt gedaan, klikt u op de afspeellijst. Je zou nu al van je track namen te zien in het primaire iTunes-venster.

12

Plaats een lege beschrijfbare cd in de computer. Klik op "File"; klik vervolgens op "Burn afspeellijst op schijf." Uw CD zal beginnen te branden. Als deze is voltooid, ontvangt u een volledige kopie van uw originele cassette hebben. Als u zorg voor de CD, moet het duren voor vele tientallen jaren.

Hints

  • Zet uw opnamen altijd de beste audio kabel die je kunt veroorloven. Betere kabels kunnen een significant verschil in geluid te maken quality.To ervoor te zorgen dat uw back-up staat de tand des tijds, branden twee exemplaren van de cd. Speel een en bewaar de andere op een veilige place.Since u al gebruikt iTunes om uw CD te branden, vergeet dan niet om uw opname te converteren naar MP3 te spelen op je iPod of andere MP3-speler.

© 2019 botetote.com | Contact us: webmaster# botetote.com