Hoe maak je een cilinder, rechthoek en piramide in Autodesk Maya maken

   June 24

Voor mensen die creatief zijn en computervaardigheden Autodesk Maya is een krachtige 3D-modellering en animatie software. Een individu kan zijn of haar eigen virtuele wereld waarvan enige beperking is de verbeelding van de gebruiker te creëren. Toch voordat een persoon deze werelden, het leren elementaire structuren zoals hoe je een cilinder, rechthoek en piramide in Autodesk Maya vormt de basis voor alle andere modellen kunt maken.

Instructies

Het openen van Autodesk Maya

1

Open de Autodesk Maya softwaretoepassing. Selecteer "Start" van het belangrijkste besturingssysteem menu.

2

Kies "Autodesk" uit het menu van het programma.

3

Activeer de Autodesk Maya software door te klikken op "Autodesk Maya" in het menu van het programma Autodesk en selecteer vervolgens "Maya" van dat menu.

Het maken van een cilinder

4

Kies het tabblad "polygonen" van het belangrijkste tabbladen menuscherm.

5

Selecteer de "Polygon Cilinder" tool van het tabblad veelhoek menu.

6

Teken de cilinder basis op het rooster door de linkermuisknop ingedrukt te houden totdat u de juiste maat voor de basis van de cilinder. Dan, laat de muisknop los zodra de grootte is optimaal.

7

Stel de hoogte van de cilinder door het bewegen van de muis over de cilinder basis en dan houd de linker muisknop ingedrukt terwijl u de muisaanwijzer omhoog en weg van het rooster te verplaatsen. Laat de linker muisknop los wanneer de cilinder is de juiste maat. U moet nu een cilinder in Autodesk Maya.

Het maken van een rechthoek

8

Selecteer de "Polygon Cube" tool van het tabblad veelhoek menu in Autodesk Maya.

9

Verplaats de muisaanwijzer naar de plaats op de grid u wilt de rechthoek te tekenen.

10

Klik op de linker muisknop ingedrukt en beweeg de muis in elke gewenste richting om de basis voor de rechthoek te maken.

11

Verschuiven met de muis over de rechthoek basis en houd de linkermuisknop ingedrukt. Beweeg de muisaanwijzer omhoog en weg van de grid naar de hoogte van de rechthoek te tekenen. Laat de muisknop los als je eenmaal de juiste hoogte.

Het maken van een piramide

12

Kies de "Polygon Piramide" tool van het tabblad veelhoek.

13

Plaats de muis op de plaats op de grid waar u wilt de piramide te trekken.

14

Houd de linkerknop op de muis en verplaatsen elke richting aan de basis van de piramide op de grid construeren. Zodra u de juiste maat voor de basis laat u de linker muisknop.

15

Plaats de muisaanwijzer boven de piramide basis en klik op de linker muisknop. Beweeg nu de muis punt omhoog en van het raster op de juiste hoogte van de piramide vast. Laat de muisknop los wanneer u de juiste hoogte voor de piramide.


© 2019 botetote.com | Contact us: webmaster# botetote.com