Hoe maak je een Dinosaurus op de computer maken

   June 13

Hoe maak je een Dinosaurus op de computer maken


Dinosaurussen worden verondersteld om ongeveer 230 miljoen jaar geleden hebben bestaan, volgens Science Views, en zelfs na jaren van uitsterven dinosaurussen ', zowel volwassenen als kinderen nog steeds interesse in hen te vinden. Deel uw liefde van dinosaurussen door het tekenen van een op de computer. Maak dit een gedeelde volwassene-kind activiteit of uw getekende dinosaurus personaliseren voor een aanstaande kunst of wetenschap project. Wat uw redenen voor nodig een getekende dinosaurus op de computer, het creëren van een is een vrij eenvoudige digitale beeldbewerking project.

Instructies

1

Scannen en het beeld een kleurboek dinosaurus te redden in de computer. Illustraties kleurboek zijn ideaal omdat de dinosaurus overzicht wordt duidelijk omschreven.

2

Open de digitale-image-editing software die je op de computer. Download en installeer een gratis programma zoals Paint.net of GIMP als je er geen hebt geïnstalleerd.

3

Ga naar "File" en "Open" om dinosaurus het beeld dat u gescand in de computer te zoeken. Klik op het tabblad "Lagen" in de bovenste optiebalk en selecteer "Nieuw." Let op de nieuwe laag verschijnen boven de dinosaurus laag in het lagen venster aan de rechterkant.

4

Selecteert u de afbeelding eerst achtergrondinformatie dinosaurus en verplaats de "Dekking" schuif naar beneden tot ongeveer 50 procent. Dit zal de omtrek verlichten, zodat u uw tracing werk te bekijken.

5

Klik nogmaals op de bovenste lege laag. Kies het penseel van de linker werkbalk. Verander de diameter tot 2 of 3 in de top optiebalk. De diameter zal de dikte van uw tracing lijn te bepalen.

6

Traceren van de afbeelding door de cursor over een startpunt van de dinosaurus omtrek. Klik op de linker muisknop en niet loslaten als je te volgen langs de dinosaurus omtrek.

7

Klik op de achtergrond laag in het lagen weduwe en klik op het icoon "oog" naar de originele tekening onzichtbaar te maken. Merk op dat alleen uw spoor zichtbaar is.

8

Selecteer het gereedschap Lasso en sleep uw cursor over je overzicht. Vergeet niet om te stoppen en unclick op uw beginpunt om de hele omtrek te selecteren.

9

Zoek de veer tool, als deze beschikbaar is in uw digitale-beeldbewerkingssoftware programma. Sommige programma's hebben terwijl anderen dat niet doen. In GIMP het is gelegen in de werkbalk aan de linkerkant, terwijl in Photoshop programma is het onder de "Select" en "Wijzigen" tabs in de bovenste werkbalk. Paint heeft ook de optie, maar vereist dat u een plug-in te downloaden. Voer 1 of 2 als het aantal pixels te veren. Dit zal de dinosaurus omtrek een zachtere buitenrand geven.

10

Voeg andere lagen van de dinosaurus te kleuren en aanpassen van uw tekening. Selecteer het emmertje of andere borstels en kleuren om schaduw van de binnenkant van uw getekende dinosaurus. Leg één kleur op elke laag. Wijzig de blending methode om uw kleurschakering door het selecteren van verschillende overvloeimodi in het venster lagen. Verander de kleur dekking door de schuifregelaar naar rechts of links. De ondoorzichtigheid slider is ook gelegen in het venster lagen.

11

Sla het voltooide beeld als een JPG-bestand om te gebruiken als screensaver of het af te drukken of te uploaden naar een website.


© 2019 botetote.com | Contact us: webmaster# botetote.com