Hoe maak je een dual core processor uitschakelen

   January 31

Hoe maak je een dual core processor uitschakelen


Dual-core processors zijn een CPU (Central Processing Unit), die meer dan één processorkern bevat. Het voordeel van dual-core technologie is toegenomen verwerking van de prestaties en efficiëntie. Sommige computerprogramma's, games en andere applicaties zijn ontworpen om te werken met een single-core processors. Om dual-core processing op uw computer uit te schakelen, wordt een boot optie gelegen in de "msconfig" tool veranderd. Wijzigingen in de CPU via "msconfig" zijn omkeerbaar en volkomen veilig.

Instructies

1

Klik op "Start" en typ "msconfig" in het programma zoekbalk. Klik op en voer het "" programma msconfig zodra het wordt weergegeven. Zorg voor administratieve toestemming als daarom wordt gevraagd.

2

Klik op het tabblad "Opstarten" in het programma "msconfig". Klik op de "Advanced Boot Options" knop. Klik op het selectievakje naast "Aantal processoren" en een nummer kiezen uit het drop-down menu. Het nummer in dit gebied is het aantal CPU-cores uw computer zal opstarten met en benutten. Op de meeste systemen de minimale hoeveelheid CPU-cores is 1. Door de waarde op 1 schakelt dual-core technologie op de CPU.

3

Klik op "OK" om het venster te sluiten en uw wijzigingen opslaan. Rebooten van je computer is nodig voor de wijzigingen door te voeren. Klik op "Nu opnieuw opstarten" als daarom wordt gevraagd. Uw computer start nu met behulp van het opgegeven aantal CPU-cores.

Hints

  • Sommige pc's automatisch te detecteren wanneer slechts één processor voor programma's zoals games. Onderzoek uw specifieke processor eventuele complicaties te vermijden.

© 2019 botetote.com | Contact us: webmaster# botetote.com