Hoe maak je een foto converteren naar een Stencil in Photoshop CS2

   May 15

Hoe maak je een foto converteren naar een Stencil in Photoshop CS2


Adobe Photoshop CS2 biedt vele krachtige functies voor het creëren van digitale beelden met visueel opvallende effecten, maar het kan moeilijk zijn voor beginners om deze effecten te beheersen op het eerste. Leercurve van Photoshop kunnen steil zijn, en het kan enige tijd duren om te wennen aan het proces betrokken zijn bij het creëren van deze effecten. Met een beetje begeleiding, kunt u op uw weg naar het beheersen van Adobe Photoshop door het creëren van opvallende effecten zoals het omzetten van een foto in een stencil.

Instructies

1

Open Adobe Photoshop. Klik op "File" op de bovenste navigatiebalk en selecteer "Open" uit het drop-down menu. Klik op de afbeelding en klik op de knop "Open" op de onderste rechterhoek van het open raam. Uw afbeelding wordt geopend in de Photoshop werkruimte.

2

Pas de drempel van het beeld. Op de bovenste navigatiebalk op "Image", dan rol je cursor over "Aanpassingen" in het drop-down menu. Selecteer "drempel" van de secundaire drop-down menu. Gebruik de schuifknop om de drempel van het beeld te verlagen. Het doel is om zo veel witheid mogelijk te bereiken, terwijl het nog steeds in staat om te zien wat het beeld is. Als je je doel hebt bereikt, klikt u op "OK" om de wijzigingen toe te passen.

3

Inverteer de afbeelding om de stencil effect. Op de bovenste navigatiebalk op "Image" en dan rol je cursor over "Aanpassingen" in het drop-down menu. Selecteer "Omkeren" uit de secundaire drop-down menu. Dit zal uw beeld te keren naar een stencil effect te creëren. Het wit van de afbeelding zou het open gedeelte van het stencil te zijn, en het zwarte gedeelte zou het stencil zelf.

4

Spaar het imago van uw stencil. Op de bovenste navigatiebalk op "File" en selecteer vervolgens "Opslaan als" uit het drop-down menu. Typ "Stencil1" als de naam van het bestand en druk op "Opslaan" in de rechterbenedenhoek van het venster.


© 2019 botetote.com | Contact us: webmaster# botetote.com