Hoe maak je een gebarsten Laptop Monitor Fix

   March 2

Hoe maak je een gebarsten Laptop Monitor Fix


Als uw laptop scherm scheuren kan je het gevoel alsof haar het einde van de wereld, vooral als je niet kunt veroorloven om meteen door een nieuwe te kopen. Sinds een gebarsten scherm van de laptop niet kan worden vastgesteld, kan vervangende onderdelen van de fabrikant draaien bijna net zoveel als een nieuwe computer. Echter, een laptop scherm zelf kan worden gedaan ter vervanging en de onderdelen zijn makkelijker en goedkoper om langs te komen dan je zou denken.

Instructies

1

Aanschaffen van een nieuwe laptop scherm. Vaak gebruikte computer onderdelen winkels zullen kapotte laptops met bruikbare schermen hebben of u kunt in staat zijn om een ​​op een site als Ebay te vinden.

2

Schakel de kapotte laptop en alle netsnoeren en de batterij volledig te verwijderen.

3

Zoek de schroeven, die zijn bedrijf de behuizing laptop scherm samen (de ring). Deze schroeven meestal dichtbij de hoeken van het scherm, hoewel sommige laptops ze zullen in het midden ook. Verwijder de schroeven met een kleine schroevendraaier. Verwijder de bezel.

4

Verwijder de gebarsten scherm van de laptop voorzichtig. Gebruik een lange, lichte aanraking als je de aansluitingen monitor uit het moederbord van de laptop te verwijderen aangezien deze verbindingen zijn zeer kwetsbaar en kan gemakkelijk krijgen vernietigd. Noteer hoe de verbindingen werden opgezet, zodat u kunt het nieuwe scherm te installeren.

5

Krijg het nieuwe scherm in plaats nadat de oude volledig is verwijderd. Keer op je stappen en zorgvuldig aansluiten van de nieuwe scherm om de computer moederbord.

6

Vervang de bezel en sluit met behulp van de ring schroeven. Sluit de batterij en het netsnoer aan op de laptop. Schakel de stroom in. Als de bijlagen correct zijn, moet de monitor werken.

Hints

  • Voordat u een nieuw scherm te kopen, zorg ervoor dat het zal passen.
  • Deze onderdelen zijn uiterst fragiel dus zorg ervoor dat u werkt in een open ruimte met veel licht.
  • Ga langzaam aan zodat je niet een van de stukken die je nodig hebt te breken.

© 2019 botetote.com | Contact us: webmaster# botetote.com