Hoe maak je een HP Pavilion dv2500 Upgrade

   October 2

Hoe maak je een HP Pavilion dv2500 Upgrade


De Hewlett-Packard Pavilion dv2500 werd uitgebracht in eind december 2007 als een entertainment computer. Deze HP laptop is voorzien van een Intel Core Duo-processor, en twee random-access memory (RAM) slots. De dv2500 twee microfoons en een ingebouwde webcam, die hogere grafische mogelijkheden biedt. U kunt ook een upgrade van de dv2500 om de prestaties van de computer te verbeteren. Wanneer u beslist welke onderdelen te upgraden, raadpleeg de handleiding van de gebruiker voorafgaand aan de aankoop van onderdelen.

Instructies

Hard Drive Upgrade

1

Een upgrade van de harde schijf van uw HP Pavilion dv2500. U kunt kiezen welke grootte rijden tot 250 gigabyte. Harde schijven kunnen online of bij een lokale winkelier worden gekocht.

2

Sluit de computer af. Draai de computer, koppelt u het netsnoer en alle andere kabels en verwijder de batterij. Verwijder de twee Phillips schroeven waarmee de vaste schijf behuizing, die is te vinden op de linkerkant van de computer te beveiligen.

3

Til de harde schijf omslag met uw nagel of een platte schroevendraaier. Verwijder de twee kleine schroeven waarmee de drive in de laptop. Pak het plastic lipje op de harde schijf en til voorzichtig uit te trekken.

4

Open de nieuwe harde schijf en plaats deze waar de vorige was verwijderd. Bevestig de binnenkant schroeven en vervang vervolgens het deksel.

5

Zet de schroeven om het deksel en bevestig stevig. Plaats de batterij weer in en start dan de HP Pavilion dv2500.

Memory Card Upgrade

6

Koop nieuwe geheugen voor uw HP Pavilion dv2500 hetzij in een retail-locatie of vanuit een online bron. De maximale geheugenkaart die van toepassing is op dit model is 2 gigabyte in elke sleuf.

7

Zet de computer uit. Haal de stekker van de laptop stopcontact en verwijder de batterij.

8

Verwijder de twee schroeven waarmee het geheugen afdekplaatje en zet apart. De geheugenslot bevindt zich onder het vierkant in het midden onder de computer. Verwijder het deksel en zet apart.

9

Gebruik twee plastic boter messen naar de geheugenkaart uit elke sleuf te bevrijden. Wrik de hendel die de kaart gratis tegelijkertijd.

10

Open de nieuwe geheugenkaart verpakking en snap de kaarten in de sleuven. Wees uiterst voorzichtig om niets te raken naast de randen van de geheugenkaarten. Plaats het deksel en plaats de schroeven. Plaats de batterij terug en steek de stekker in het stopcontact.

Hints

  • Gebruik een antistatisch bandje bij het werken met de computer, omdat de statische elektriciteit zal de computer beschadigen.

© 2018 botetote.com | Contact us: webmaster# botetote.com