Hoe maak je een inhuren Flyer maken

   July 17

Hoe maak je een inhuren Flyer maken


Ga het woord over de vacatures van uw organisatie door het creëren van een vacaturestop flyer. Flyers zijn snel en eenvoudig promotionele materialen die kunnen worden gemaakt in een paar minuten. Deel hen bij rekrutering sessies verdelen onder mailinglijsten, of laat ze in de openbare ruimtes waar potentiële werknemers te bezoeken. Met slechts een paar klikken door middel van een software-programma, ben je klaar om uit te gaan en beginnen met een ronde van interviews.

Instructies

Met behulp van Microsoft Word

1

Open het Word-programma op uw computer. Open het menu "Bestand" en klik "Nieuw". Wanneer de "Nieuw Document" venster verschijnt, typ "flyer" in de "Zoek online naar" vakje en klik op 'Ga door'. U kunt specifieker door te typen in "zijn job flyer "of" hiring flyer, "maar u zult uw resultaten te beperken.

2

Blader door de lijst met beschikbare flyer templates. Klik op een voorbeeld koppeling en klik vervolgens op de "Download" knop om de flyer te openen in het Woord werkruimte. Markeer de placeholder kop op de flyer en typ direct over het met uw eigen kop, zoals "Gekwalificeerde facturering onmiddellijk nodig is." Markeer de nieuwe kop en gebruik de werkbalk tekst aan de bovenkant van het scherm om de woorden 'lettertype veranderen, de grootte , positie en kleur.

3

Markeer de rest van de placeholder tekst op de flyer en het te vervangen met uw eigen tekst. Bevat een beschrijving van het bedrijf en de job, verzoekster kwalificaties, startdatum en hoe je in contact met het inhuren van de commissie te krijgen.

4

Open het menu "Invoegen". Klik op "Beeld" en selecteer "Clip Art". Typ een woord of zin in de "Zoeken naar" doos, zoals "aktetas", "potlood", "toepassing" of iets met betrekking tot uw branche, zoals de "hard hat, "" leraar "of" schilderij. "Als je hebt besloten op uw zin, klik op" Go ". Blader door de resultaten en dubbelklikt u op een beeld, dat op de flyer verschijnt.

5

Open het menu "Bestand" en klik op "Opslaan als". Typ een naam voor de flyer en sla het op uw computer.

Met behulp van Microsoft Paint

6

Open Paint, de pull-down menu "File" en selecteer "Open." Bladeren om een ​​werk-gerelateerde foto of afbeelding te gebruiken voor de flyer en dubbelklik op de bestandsnaam. Wanneer het wordt geopend in de Paint werkruimte, klikt u op het pictogram "Select", die eruit ziet als een rechthoek gemaakt van stippellijnen. Teken de omtrek rond de afbeelding en druk op de "Ctrl" en "C" toetsen op je toetsenbord, dat kopieën van de afbeelding.

7

Klik op "File" en selecteer "Nieuw." Klik op "Image" en selecteer "Eigenschappen". Stel de pagina afmetingen als 8,5 inch met 11 inch en klik op "OK". Wanneer de witte flyer ruimte verschijnt, drukt u op de "Ctrl" en " V "toetsen op het toetsenbord om te plakken in de gekopieerde afbeelding. Sleep deze op zijn plaats in het midden van de flyer.

8

Klik op de "Text" tool, die eruit ziet als een "A" op de werkbalk en klik vervolgens op de top van de flyer. Als een werkbalk niet pop-up, pull-down menu "View" en selecteer "Tekst Toolbar." Selecteer een lettertype en grootte, typ de flyer kop, zoals "Derde Shift-Veiligheidsraad nodig is."

9

Beweeg uw cursor naar de onderkant van de flyer en typ de vacature, zoals jarenlange ervaring vereist, vergunningverlening aanvragers, uren en verantwoordelijkheden.

10

Klik op het menu "Bestand" en kies "Opslaan als". Typ een naam voor de flyer en selecteer een bestemming op te slaan op uw computer.

Met behulp van Microsoft Publisher

11

Open Publisher, klikt u op "Publicaties voor Print" en selecteer "Flyers." Scroll door de flyer templates en dubbelklik op een om het te openen in de Publisher werkruimte. Beweeg uw cursor in het tekstvak placeholder headline en klik om het te markeren. Typ de nieuwe kop direct over de tijdelijke aanduiding, zoals "Now inhuren Waitstaff:. Gratis maaltijden"

12

Markeer de rest van de placeholder tekstvakken op de flyer en te vervangen door informatie, zoals hoe en waar van toepassing, baan uur, voorafgaande ervaring vereist is en waar u meer informatie te krijgen.

13

Klik met de rechtermuisknop de tijdelijke aanduiding op de flyer en selecteer "Afbeelding wijzigen." Choose "Clip Art". Typ een woord of zin in de "Zoeken naar" en klik op "Ga door". Scroll door de resulterende beelden en dubbelklik op een , waarin de ander zich afspeelt op de flyer.

14

Open het menu "Bestand" en klik op "Opslaan als." Geef de folder een naam, kies een plek om het op te slaan op uw computer, en klik op de knop "Opslaan".


© 2019 botetote.com | Contact us: webmaster# botetote.com