Hoe maak je een klapstoel in Photoshop CS5 Make

   March 2

Maak een klapstoel in Photoshop CS5 door het organiseren van twee vierkanten gevormd met de "Free transformeren" tool met rechte lijnsegmenten om een ​​3-D beeld van de stoel te vormen. Het hart van deze illustratie is het plein opnieuw vorm te kijken als een diamant. De diamant is een verkorte weergave van de zitplaats van de klapstoel's. Verkorting is het optische verschijnsel waardoor reële objecten korter dan ze gezien vanuit een hoek indirect weergegeven. Verhoog het realisme van uw klapstoel door het schilderen van hoogtepunten op het met Photoshop "Penseel" tool.

Instructies

1

Klik op het rechthoekige icoon van de "Tools" paneel om de "rechthoek" tool draaien, en sleep vervolgens op het doek om een ​​vierkant te tekenen. Deze vorm wordt het gezicht van een kubus vormen. De kubus staat voor de zetel van de klapstoel.

2

Druk op "Control" en "T" tegelijkertijd aan de "Vrije transformatie" tool draaien, vervolgens met de rechtermuisknop op het plein en klik op "Skew" om de modus voor vertekening vormen in te voeren. Sleep een hoek van het selectiekader rond het plein om het te scheef in de vorm van een diamant.

3

Klik met de rechtermuisknop op het plein opnieuw, maar dit keer op "Scale." Sleep de top, midden selectiekadergreep van het plein naar beneden om deze vorm krimpen. De vierkante Nu verschijnt verkort, waardoor het een lijken in 3-D ruimte.

4

Rechtermuisknop op de gemarkeerde laag in het "Lagen" panel, dat is de laag van uw plein is op. Klik op de "Duplicate" punt om een ​​kopie van het vierkant te maken.

5

Sleep de muis direct boven het oorspronkelijke veld totdat de afstand tussen het duplicaat en het oorspronkelijke veld is iets minder dan de langste zijde van het duplicaat. Deze actie maakt de stoel van de stoel. De oorspronkelijke vierkante vertegenwoordigt nu een schaduw van die plaats.

6

Klik op de "Extra" icoon panel gevormd als een rechte lijn naar het hulpmiddel voor het tekenen van deze vormen draaien. Klik op de meest linkse hoek van de lagere plein naar beginpunt van de lijn te geven. Sleep de muis om een ​​lijn van ongeveer tweemaal de afstand tussen de bovenste en onderste pleinen vormen, en het passeren van de tweede meest linkse punt van de bovenste vierkant. Deze lijn staat voor een stalen buis die de zetel aan de poten van de stoel vastmaakt, en dat vormt ook de rails waarop het achterpaneel zal vast te maken.

7

Teken de bijbehorende rail voor de rechterkant van de stoel, met behulp van de instructies van de vorige stap is. Zorg ervoor dat de lijn van de onderste punt is de tweede meest rechtse punt op de onderste plein, en dat de lijn loopt door het meest rechtse punt van het bovenste vierkant. Daarbij zal de linker te maken en terug rails parallel.

8

Klik op een punt ongeveer halverwege de linksback spoor, en sleep vervolgens direct rechts tot de muisaanwijzer de juiste spoor bereikt. Laat de muis naar de rand van het achterpaneel te vormen.

9

Sleep een lijn tussen de bovenste uiteinden van het achterpaneel rails naar de omtrek van het achterpaneel voltooien. Klik op de "Extra" icoon panel gevormd als een emmertje naar de "Paint bucket" tool draaien. Klik binnen de contouren van het achterpaneel om het paneel te vullen en vul de klapstoel.


© 2018 botetote.com | Contact us: webmaster# botetote.com