Hoe maak je een McAfee-account verwijderen

   June 20

Hoe maak je een McAfee-account verwijderen


Uw McAfee-account bevat uw persoonlijke gegevens, samen met informatie over uw abonnement, waarmee u uw software up-to-date te houden door middel van continue updates van virusdefinities. Om uw McAfee-account te verwijderen, moet u een medewerker van de klantenservice te praten, en verwijder de software van uw computer. Verwijdering van internet security software mag alleen optreden als u het vervangen van de software met een ander merk, als uw computer kwetsbaar voor spyware, virussen en andere schadelijke software zonder bescherming Internet zal zijn.

Instructies

1

Bel de klantenservice. U moet McAfee klantenondersteuning en uitschrijven, die uw account annuleert noemen. Zorg ervoor dat u uw staat ID of rijbewijs te beschikken, zoals u zal vragen worden gevraagd om uw identiteit te verifiëren.

2

Verwijderen van McAfee. Voor pc's met behulp van besturingssystemen ouder dan Windows Vista, klikt u op de knop "Start" en de "Control Panel" knop. Klik op "Add / Remove Programs" en selecteer "McAfee Security Center." Klik op de "Wijzigen / Verwijderen" knop en volg de instructies op het scherm.

3

Voor pc's met Windows Vista, klikt u op "Start" en "zoeken." Type "Programma's en onderdelen" en klik op de knop "Go". Dubbelklik op "Programma's en onderdelen", gevolgd door te klikken op "McAfee Security Center." Klik op de "Uninstall" knop en volg de instructies op het scherm.

4

Voor Macs, klik op de "Go" knop aan de bovenkant van je scherm, gevolgd door te klikken op "Applications" uit het drop-down menu. Klik en houd uw muis over het icoon "McAfee" om deze te markeren, en sleep het pictogram naar het pictogram "Trash" om het programma te verwijderen. Klik op het pictogram "Trash", gevolgd door te klikken op "Finder" aan de bovenkant van het scherm en klik op "Prullenbak legen" uit het drop-down menu.

5

Gebruik McAfee Consumer Products Removal Tool. Download het programma op http://download.mcafee.com/products/licensed/cust_support_patches/MCPR.exe. Sla het bestand op uw computer en voer het een keer download is voltooid. Sluit uit alle McAfee-programma's, en dubbelklik op het bestand om te draaien. Volg de instructies op het scherm volledig te verwijderen alle McAfee-programma's.

6

Start de computer opnieuw.


© 2019 botetote.com | Contact us: webmaster# botetote.com