Hoe maak je een Schilderij Kijk Shiny Met Corel Painter Effects

   September 7

Corel Painter is een software programma waarmee een schilder aan te passen en afbeeldingen te wijzigen. Er zijn diverse effecten in het programma tekenen, schilderen en bewerken beelden totdat de kunstenaar is voldaan. Corel Painter maakt een kunstenaar om een ​​schilderij te bewerken en maken het schilderij er glanzend, als kijken naar metaal of een edelsteen.

Instructies

1

Bepalen waar het licht in het schilderij vandaan komt. Glanzende materialen in de schilderkunst hebben een glans op basis van de richting van het licht. Shading in het schilderij zal de richting van het licht te bepalen. Als bijvoorbeeld de schaduw heeft donkere kleuren links en lichtere kleuren naar rechts, wordt het licht zich rechts van het beeld.

2

Selecteer contrast kleuren. Volgens Digital Image Magazine, de truc om het verkrijgen van glanzende effecten in de kunst is de plaatsing van lichte en donkere kleuren direct naast elkaar. Als bijvoorbeeld aan haar in het schilderij, de beginselbesluiten haarkleur de middelste kleur. Selecteer een lichte, bijna witte kleur en een donkere, bijna zwarte kleur die is gebaseerd op de originele kleur. Als bijvoorbeeld de oorspronkelijke kleur is een medium donkerbruin, selecteer een lichtblond en donkerbruin voor contrast kleuren.

3

Zoom in op het gebied om glanzend te maken. De zoom-tool is het kleine vergrootglas op de werkbalk. Selecteer elke kwast grootte geprefereerde en kleur de ruimte in kleine secties, het plaatsen van de lichte kleur direct naast de donkere kleur.

4

Herhaal dit proces voor de andere delen van het schilderij. Werken in kleine secties en uitzoomen om het gedeelte in het schilderij in zijn geheel te bekijken.


© 2018 botetote.com | Contact us: webmaster# botetote.com