Hoe maak je een toetsenbord van de computer voor kinderen

   April 21

Kinderen kunnen leren hoe je een toetsenbord van de computer, zelfs voordat ze onder de knie hebt drinken uit een beker gebruiken. Naarmate kinderen ouder worden, beginnen ze hun motorische vaardigheden onder de knie en kan moeilijker taken te volbrengen. Ze pikken dingen zo snel en ze zijn veel meer bedreven in het leren van high-tech gadgets op jonge leeftijd. Computer toetsenborden helpen kinderen hun taal en denken vaardigheden te ontwikkelen.

Instructies

1

Kies een toetsenbord van de computer die is ingesteld op dezelfde manier als een normaal toetsenbord. Het maakt niet veel goeds doen om uw kind te leren hoe je een toetsenbord dat is veranderd gebruiken.

2

Kijk voor een toetsenbord van de computer die fel gekleurd is. De toetsen moeten kleurcode in vier categorie├źn. De letters moet een kleur, de cijfers aan de bovenzijde andere kleur, symbolen en derde kleur en opdrachttoetsen vierde kleur.

3

Controleer de sleutels zijn gemaakt om te reageren op een lichte, zachte aanraking. Kinderen kunnen niet naar beneden duwen zo hard als volwassenen kunnen. Typen zal meer comfortabel voor hen zijn als de toetsen reageren gemakkelijk.

4

Denk aan de Googolboard Keyboard for Kids. Het is precies hetzelfde als een regulier toetsenbord, maar het is een kleurcode en heeft een soft-touch-toetsen. Het leert kinderen om sneller te typen. Haak hem gewoon in uw huishouden computer.

5

Krijg je baby vertrouwd met het gebruik van een computer. De Comfy Easy PC-systeem, bijvoorbeeld, is gericht op peuters van 12 maanden en ouder. Het toetsenbord heeft grote, gekleurde knoppen die gemakkelijk voor peuters te gebruiken zijn.

6

Kopen Leap Frog's Mijn eerste computer voor kinderen tussen 3 en 6 jaar oud. Het verbindt op elke TV en is ontworpen net als een normale toetsenbord van de computer, minus een deel van de opdracht toetsen. Het is een kleurcode en leert kinderen kleuren, letters, klanken, vormen, aantallen, matching en het tellen.


© 2018 botetote.com | Contact us: webmaster# botetote.com