Hoe maak je een Zip Disk Fix

   May 29

Over het normale verloop van het gebruik, zal uw Zip-disk hebben grote hoeveelheden gegevens continu opgeslagen, gewist en herschreven om het. Uiteindelijk de schijf kan beschadigd raken als het vaak wordt gebruikt genoeg of als zij een storing. Alle gegevens die zijn opgeslagen op uw beschadigde Zip-schijf zal niet beschikbaar zijn, totdat het probleem is opgelost. Afhankelijk van de omvang van het probleem, kunt u in staat om de schijf te repareren met een eenvoudige reparatie programma of je kan hebben om helemaal opnieuw formatteren van de schijf.

Instructies

1

Download en installeer een Zip-schijf reparatie programma zoals "Advanced Zip Repair" of "Zip Recovery Toolbox."

2

Plaats de beschadigde Zip-schijf in uw schijfstation. Open de reparatie programma. Ga naar het tabblad "Recover" of de bijbehorende optie voor het specifieke programma dat u hebt gedownload.

3

Klik op "Browse" en selecteer de stationsletter die overeenkomt met uw beschadigde Zip-schijf. Klik op "OK." Klik op "Output vaste locatie" en kies de Zip-schijf zelf of een map op uw harde schijf aan de vaste bestanden op te slaan.

4

Selecteer "Start Repair" en wacht om te zien of het hulpprogramma uw beschadigde bestanden kan repareren. Proberen om de bestanden te openen om te zien of de reparatie werkte.

5

Sluit de reparatie programma als je nog niet kunt de beschadigde schijf te gebruiken. Open het menu Start en ga naar "My Computer." Rechtermuisknop op de vermelding voor de Zip-drive en selecteer "Format".

6

Klik op "Start Format." Poging om een ​​bestand op te slaan op de Zip-schijf zodra de indeling is voltooid.

Hints

  • Elk hulpprogramma Zip reparatie is iets anders en kunnen verschillende opties te hebben. Controleer helpbestanden van het programma als u hulp bij het vinden welke knoppen te klikken om de reparatie te starten nodig.
  • Formatteren van de Zip-schijf zal het probleem op te lossen, maar het zal ook alle gegevens die is opgeslagen op de schijf gewist. U kunt proberen om de verwijderde gegevens te herstellen met behulp van een recovery programma zoals "Bad Copy Pro" of "Zip File Recovery."

© 2018 botetote.com | Contact us: webmaster# botetote.com