Hoe maak je foto's exporteren met watermerken in Lightroom

   June 13Watermerken helpen bij de bescherming van digitale foto's. Foto's die je ziet op het web, bijvoorbeeld, kan het woord "Copyright" ergens in het beeld weer te geven. De dekking van het woord of de zin is afhankelijk van de instellingen die de foto's eigenaar gebruikt om het watermerk te maken. Adobe Photoshop Lightroom, een beeldverbetering programma, kunt u tekst en grafische watermerken toe te voegen aan uw foto's en snel te exporteren.

Instructies

Open watermerken Editor

1

Lancering Lightroom, klik vervolgens op "Import." Mappen van uw computer wordt weergegeven aan de linkerkant van het venster Lightroom.

2

Klik op een map die foto's bevat. Miniaturen van de foto verschijnt in het midden van het venster. Dubbelklik op een van de foto's. Lightroom geeft deze in het midden van het venster.

3

Klik op de "Web" knop in de bovenste van het venster rechtsonder. Meerdere panelen verschijnen op de rechterkant van het venster. Scroll door de vensters en zoek het paneel Output Settings. Klik op "Watermerken," en klik op 'Simple Watermerk Copyright. "

4

Klik op "Watermerken bewerken." Lightroom opent de Watermerk bewerken. Uw foto wordt weergegeven in de editor's Voorvertoning-paneel.

Voeg Grafische Watermark

5

Klik op de "Kies" knop aan de bovenkant van Lightroom naar een Open venster te openen. Het venster bevat een lijst met beeldbestanden van uw computer.

6

Dubbelklik op een afbeelding. Lightroom voegt eraan toe dat het als een klein watermerk aan uw foto linksonder in het deelvenster Voorbeeld.

7

Klik watermerk afbeelding om de door u toegevoegd. Een greep verschijnt in de bovenste van de afbeelding rechtsonder. Klik dat handvat, met ingedrukte linker muisknop ingedrukt en sleep het handvat als je zou willen om het watermerk groter te maken. Anders laat het watermerk op de oorspronkelijke grootte.

Voeg tekst Watermark

8

Klik op de "Text" knop aan de bovenkant van het Watermerk bewerken. Typ de tekst die u wilt gebruiken als je watermerk. Lightroom voegt uw tekst aan uw foto in het deelvenster Voorbeeld.

9

Klik op het menu "Font" drop-down, klik op het lettertype dat u wilt gebruiken voor de tekst. Klik op de "Style" drop-down menu om een ​​lijst van tekst stijlen weer te geven. Klik op een van de stijlen toe te passen op de tekst.

10

Klik op de "Color" knop om een ​​lijst met kleuren weer te geven. Dubbelklik op een van de kleuren. Lightroom stelt het watermerk kleur aan de door u gekozen kleur.

11

Klik op "Links", "Center" of "Rechts" om de plaats van het watermerk op uw foto.

12

Klik op "Opslaan" om uw wijzigingen toe te passen. Kuiken "Bestand", klik op "Exporteren". Klik op "Exporteren naar harde schijf," en klik op "Exporteren".

Hints

  • Experimenteren met sliders het watermerk van de redactie bij het toevoegen van een watermerk met tekst aan een foto. Verschillende combinaties van slider instellingen produceren unieke teksteffecten. Bijvoorbeeld, als je wilt een tekst watermerk dat je nauwelijks kunt zien maken, sleept u de "Dekking" schuifregelaar verder naar rechts. Probeer verschillende kleuren ook. Sommigen kunnen beter werken met uw foto's dan anderen.

© 2018 botetote.com | Contact us: webmaster# botetote.com