Hoe om foto's met uw webcam Take That You Hooked Up

   February 11Webcams worden meestal gebruikt met instant messaging-toepassingen, zoals Windows Live Messenger, Yahoo Messenger en Skype. Een webcam kunt u niet alleen deel te nemen aan video-chatten met je vrienden of verre familieleden, maar ook foto's maken met de software die wordt geleverd met deze apparaten. De foto's kunnen alleen worden gevangen, terwijl de webcam is aangesloten op de computer, maar het nemen van een foto met de webcam is een gemakkelijke taak.

Instructies

1

Sluit de webcam aan op uw computer. Webcams doorgaans geleverd met een USB-aansluiting. Steek de USB-kabel van de webcam in een beschikbare USB-poort op uw computer. In desktop computer, worden de USB-poorten aan de achterkant van de CPU. Op laptops, kunnen ze aan beide zijden van de laptop.

2

Haal de meegeleverde cd uit de verpakking van de webcam. Plaats de cd in het cd-station van uw computer. De installatiewizard wordt automatisch gestart op het bureaublad. Volg de instructies op het scherm om de webcam software op uw computer te installeren.

3

Herstart uw computer na de installatie van de webcam software.

4

Dubbelklik op de webcam software pictogram op het bureaublad. Doorgaans zal de webcam software een live beeld weer te geven van de webcam wanneer de software start. Stel de webcam op het onderwerp dat moet worden vastgelegd. Zorg ervoor dat de camera is ingesteld op de de webcam software. Zo niet, dan klikt u op het camera-icoon om over te schakelen van videomodus naar de cameramodus.

5

Klik op de knop op de gebruikersinterface van de webcam software om een ​​beeld vast te leggen. Open de map webcam-afbeelding om een ​​voorbeeld van de momentopname.


© 2018 botetote.com | Contact us: webmaster# botetote.com