Hoe PDF documenten uploaden

   November 22

Als u een PDF naar een groot aantal mensen online te verspreiden, dan moet je een file host die PDF-documenten aanvaardt nodig. Sinds de late jaren 2000, heeft de opslag van bestanden ruimte drastisch uitgebreid, dus gratis PDF-hosting is gemakkelijk te vinden. De meeste file hosts handelen op dezelfde manier en velen hebben geen registratie vereist, dus zodra je je host hebt gevonden, is het proces om te uploaden van een PDF is in principe hetzelfde, ongeacht welke service je gebruikt.

Instructies

1

Open uw favoriete web browser en ga naar een gratis file gastheer zoals YourFileLink, UltraShare of DivShare (zie bronnen). DivShare vereist dat u zich aanmeldt voor een account, dus in de registratie gegevens in te vullen.

2

Klik op "Kies Bestand" of "Upload File" (formulering zal variëren); zoek dan het PDF-bestand, selecteer het en klik op 'Openen'.

3

Vul eventuele aanvullende gegevens, indien het bestand gastheer vereist, zoals de naam van het bestand of e-mailadres als u de link naar u gemaild wilt.

4

Klik op "Upload" om te beginnen met het uploaden van uw PDF-bestand om het bestand host. Zodra het uploaden is voltooid, krijgt u een link naar uw PDF-bestand. Verdeel deze link om andere mensen toestaan ​​om het bestand te downloaden.


© 2019 botetote.com | Contact us: webmaster# botetote.com