Hoe te converteren VOB naar PDF in Linux

   April 3

PDB is een beeld formaat dat wordt gebruikt door Palm Pilot apparaten. Wilt u een Palm Pilot VOB bestand converteren naar een grotere schaal gebruikt document formaat, zoals PDF, met behulp van het Linux-besturingssysteem, kunt u dit doen met behulp van een aantal gratis websites op het internet. Deze sites kunt u het VOB bestand dat u wilt uploaden, converteren naar PDF en download vervolgens het resultaat.

Instructies

1

Navigeer naar bestanden converteren (zie "Bronnen" hieronder). Klik op de knop "Bladeren" en selecteer de VOB dat u wilt converteren. Klik op "Output format" en selecteer "PDF" in de sectie "Document". Klik op "Convert" en vervolgens het bestand te downloaden.

2

Bezoek Zamzar (zie "Bronnen" hieronder). Vul uw e-mailadres in het vak aan de rechterkant. Selecteer "Kies bestand" en dubbelklik op het VOB-bestand dat u wilt converteren. Selecteer "PDF" onder "Converteren naar." Klik op "Convert"; het bestand wordt verzonden naar uw e-mailadres.

3

Ga naar de Image Converter website (zie "Bronnen" hieronder). Klik op "Selecteer Andere Format" en selecteer vervolgens "PDF"; klikt u op "Selecteer Format." Selecteer "Kies bestand" en voeg het VOB-bestand dat u wilt converteren; het bestand titel verschijnt hieronder. Klik op "Convert en Download" om de PDF te krijgen.


© 2018 botetote.com | Contact us: webmaster# botetote.com