Hoe te Fix Witbalans in CS5

   June 13

Adobe's Creativity Suite 5 bevat een aantal toepassingen voor beeldbewerking waarmee je elk aspect van uw foto's te bewerken. Als een beeld verschijnt te warm of te koud, dan kunt u deze applicatie suite gebruiken om het beeld van de witbalans in te stellen en maken het beeld natuurlijker. Als u een afbeelding wilt witbalans vast te stellen, kunt u dit doen met behulp van de "White Balance Tool" in de Camera Raw-functie die wordt geleverd met Adobe CS5.

Instructies

1

Dubbelklik op de "Adobe Bridge" pictogram van het programma naar de brug toepassing te starten. Zoek de afbeelding waarvan de witbalans die u wilt aanpassen in het Bridge programmavenster, klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en selecteer de "Openen in Camera Raw ..." optie in het snelmenu dat verschijnt.

2

Klik op het pictogram "White Balance Tool" in de linkerbovenhoek van het venster "Camera Raw" om de witbalans Tool te selecteren.

3

Klik op iets in de foto die wordt verondersteld om lichtgrijs met de White Balance Tool zijn. Bijvoorbeeld, kunt u klikken op een schaduw, een shirt of een ander kledingstuk. De witbalans Tool zal nu automatisch het beeld van de witbalans aan te passen.

4

Klik op de "Temperature" schuif onder de "White Balance" rubriek aan de rechterkant van de Camera Raw-venster en sleep de schuifregelaar naar links of naar rechts om verder te fine-tunen van de afbeelding witbalans. Schuif de schuifregelaar naar links om een ​​koeler look (meer blauw) produceren en schuif de schuifregelaar naar rechts om een ​​warmere look (meer rood / oranje) te produceren.

5

Klik op de "Afbeelding opslaan ..." knop, gevolgd door de "Save" knop om de afbeelding op te slaan met de aangepaste witbalans.

Hints

  • Als er niets grijs in je afbeelding en je niet in staat om de witbalans Tool gebruiken, klikt u op de pijl rechts van de "White Balance" rubriek en selecteer de "Auto" optie uit het drop-down menu in plaats van het uitvoeren van Steps 2 en 3. Dit zal ertoe leiden Camera Raw om het beeld van de witbalans automatisch aan te passen.

© 2018 botetote.com | Contact us: webmaster# botetote.com