Hoe te installeren Memory Upgrades

   December 17

Hoe te installeren Memory Upgrades


Het installeren van geheugen upgrades in je computer is de enige manier om het totale RAM-geheugen in uw systeem te verhogen. Hoewel RAM niet verhoogt snelheid van de processor, kan het uw computer sneller te maken door te laten gelijktijdig lopen meer toepassingen en processen. Het hebben van een voldoende hoeveelheid RAM houdt uw computer uit te hoeven tragere "virtueel geheugen", die data normaal bewaard in het geheugen op uw harde schijf slaat gebruiken. Het zwaarste deel van het installeren van geheugen upgrades is het vinden van de juiste RAM-geheugen voor uw computer; Anders wordt het proces is gelijk voor alle computersystemen.

Instructies

1

Koop de juiste RAM. Als u niet zeker bent van het type geheugen dat door uw computer, raadpleegt u uw gebruikershandleiding handleiding of de website van de fabrikant. Als alternatief kan de Crucial Memory website biedt een programma kunt u op uw computer die u adviseert over de juiste soort geheugen te installeren installeren. U kunt ook contact opnemen met een computer speciaalzaak in uw omgeving.

2

Haal de stekker van de computer uit en koppel alle kabels los. Dit is van vitaal belang, als je niet wilt dat de computer te trekken vermogen, terwijl u werkt binnenkant van het. Als het werken op een laptop met een verwijderbare batterij, zorg ervoor dat het wordt verwijderd.

3

Open de behuizing van de computer. De meeste laptops hebben een access memory paneel aan de onderkant van de computer. Dit kan worden losgeschroefd en knalde uit voor de toegang tot het geheugen. Op andere laptops, moet u de gehele onderkant van de behuizing los te schroeven en verwijder het.

Desktops kan een quick-release zijpaneel dat snaps uit voor toegang tot het geheugen te hebben. Anderen hebben schroeven die moeten worden verwijderd om het geheugen te upgraden. Wat ook het geval is, houdt de schroeven die u verwijdert op een veilige plaats als u de behuizing te openen.

4

Zoek het geheugen. Op de laptop computers, het RAM-geheugen is een van de weinige gebruiker te repareren onderdelen, dus het moet makkelijk te vinden zijn. Kijk voor het geheugen, dat overeenkomt met het ontwerp van de nieuwe RAM-geheugen dat u hebt aangeschaft.

Op een desktop, het geheugen is ergens op het moederbord. Kijk voor lege geheugen slots die zwart van kleur zijn. Desktops zelden geleverd met alle geheugenslots vol.

5

Aard uzelf. Sluit uw aarding polsbandje om een ​​metalen voorwerp of raak een metalen deel van het chassis van de computer als u niet beschikt over een polsbandje hebben.

6

Verwijder het oude geheugen. Als u niet beschikt over vrij geheugen slots, moet je uit een aantal geheugen dat momenteel is geïnstalleerd. Om dit te doen, duw naar buiten op de klemmetjes aan de zijkanten van de geheugenslot. Wanneer teruggedrongen, zal je zien het geheugen licht stijgen, zodat het gemakkelijk kan worden uitgetrokken.

7

Plaats nieuwe geheugenkaart. Vergelijk de nieuwe stokken naar de oude; Zorg ervoor dat de pennen overeenkomen, anders kan je het verkeerde type geheugen hebben. Line-up van het RAM-geheugen met de sleuven op de computer. Druk stevig op de geheugenkaart totdat deze op zijn plaats. Wanneer in de juiste positie, wordt de klemmetjes haken op de stick geheugen.

8

Zet elke dekt u verwijderd weer op zijn plaats met de juiste schroeven. Zet de computer aan en zorg ervoor dat het geheugen upgrade wordt herkend. U kunt dit doen door rechts te klikken op "Deze Computer" in Windows en te kiezen voor 'Eigenschappen'. Op een Mac klikt u op het Apple-logo en selecteer "Over deze Mac".

Hints

  • De meeste computers hebben upgradeable RAM en het is meestal ontworpen om gemakkelijk toegankelijk zijn. Sommige zeer kleine computers, zoals de MacBook Air, en sommige speciaal gebouwde computers, zoals tabletten, kan geheugen op het moederbord gesoldeerd, waarbij het niet uitbreidbaar zijn.

© 2019 botetote.com | Contact us: webmaster# botetote.com