Hoe te Karaoke dia's met Movie Maker Maak

   May 12

Hoe te Karaoke dia's met Movie Maker Maak


Movie Maker is een gratis programma voorgeladen op Windows-computer die gebruikers in staat stelt om diavoorstellingen en films te maken van videoclips en foto's. U kunt de functie bijschrift gebruiken om teksten in uw diavoorstelling te plaatsen en aangepaste karaoke video. Zorg ervoor dat u alleen afbeeldingen, liedjes en teksten die u bezit of toestemming heb te gebruiken gebruiken. Het maken van video's met materiaal dat u bent niet bevoegd om te gebruiken in strijd met de rechten van de auteursrechthebbende dat is een strafbaar feit met ernstige juridische gevolgen.

Instructies

1

Klik op "Start". Typ de naam van de foto die u gebruikt in de zoekbalk. Rechtermuisknop op het bestand en selecteer "Openen met" en dan "Windows Live Movie Maker."

2

Druk op "Muziek toevoegen" en selecteer een nummer. Bevestig de keuze door op "OK".

3

Klik op het pictogram "Bijschrift" in de "Home" tabwerkbalk; de "Caption" knop bevindt zich aan de rechterkant van de "Snapshot" logo.

4

Dubbelklik op "Enter Text Here" in het voorbeeldvenster van de diavoorstelling.

5

Typ de teksten die overeenkomen met dat beeld.

6

Maak de tekst op. Laat de cursor in het tekstvak. Selecteer een lettertype, grootte, kleur en effecten uit het menu aan de bovenkant van het scherm in het "Tekst Gereedschap: Format" tab.

7

Tab naar "Home" en druk op "Video's en foto's toevoegen." Media selecteren voor uw karaoke video door met de linkermuisknop te klikken op een flie, houden "Ctrl" en te klikken op de rest van de gewenste foto's en video's.

8

Klik op een dia die een onderschrift nodig heeft. Herhaal stap 2-5.

9

Pas de timing zodat bijschriften overeenkomen met het lied. Klik op de individuele titel in het paneel tijdlijn en sleep het rechter uiteinde van het segment in de gewenste stand; naar rechts te slepen maakt het bijschrift langer opblijven, naar links te slepen maakt het bijschrift beweging op sneller.

10

Klik op het pictogram "Play" onder de video preview-venster om de diavoorstelling te bekijken.


© 2019 botetote.com | Contact us: webmaster# botetote.com