Hoe te snel typen op een toetsenbord van de computer

   November 10

Met de wereld altijd veranderen en meer kansen op werk steeds office-based, in staat om snel en efficiënt te typen is een vaardigheid in de hoge vraag. Er zijn een paar dingen die je kunt doen om uw het typen vaardigheden te verbeteren, die allemaal relatief eenvoudig en vraagt ​​alleen dat u de tijd neemt om elk van deze stappen te herhalen.

Instructies

1

Type. Een heleboel. Voor u te bekwamen in het typen, moet u veel tekst te typen. Gebruik elke en elke gelegenheid aan om te typen oefenen, of het nu instant messaging of Twitter of chatrooms. Een plaats die je mag typen kan nuttig zijn.

2

Reciteren het alfabet. Een typische QWERTY-toetsenbord (naar beneden kijken op uw toetsenbord om de naam te begrijpen) heeft de set-up op een zodanige wijze dat de gemeenschappelijke belettering is makkelijker te bereiken met je vingers dan ongewoon brieven brieven. Oefen het typen van het alfabet en, na verloop van tijd, zult u beginnen te kijken naar de monitor in plaats van op uw toetsenbord terwijl u typt.

3

Uittypen gedichten of songteksten. Dit zal je gewend aan het typen uit alfabetische volgorde en, na verloop van tijd, zal je de spier-geheugen van te weten waar elke toets is te geven. U kan verder verbeteren van uw het typen door de toets "Shift" te typen in hoofdletters ingedrukt houdt.

4

Neem online tests. Er zijn veel online tests die je één minuut de tijd om zoveel mogelijk woorden te typen geven. Neem deze testen herhaald om je snelheid te verbeteren door te proberen om een-up van uw score van uw vorige test.

5

Spelletjes spelen. Bepaalde video-games, zoals Typing of the Dead, kunt u sneller door de invoering van de in-game druk te worden opgegeten door zombies op je schouders met de enige manier van de verzending van hen is om zinnen die over hun hoofden verschijnen typen typen.


© 2018 botetote.com | Contact us: webmaster# botetote.com