Hoe te Teken PDFs Zonder Afdrukken in Acrobat Pro

   July 4

Hoe te Teken PDFs Zonder Afdrukken in Acrobat Pro


PDF's zijn lang gebruikt als een manier om documenten op te sturen zonder dat wijziging. Vaak deze documenten moesten worden afgedrukt, waarin de kosten voor de gebruiker, en het milieu, in de vorm van papier en inkt gemaakt. Het is mogelijk om PDF-documenten te ondertekenen zonder ze af te drukken met behulp van Adobe Acrobat Pro. Adobe Acrobat Pro maakt gebruik van veilige, digitale id's, die u maakt, om documenten digitaal te ondertekenen in plaats van printen en ondertekenen van hen.

Instructies

1

Dubbelklik op uw PDF te openen in Adobe Acrobat Pro.

2

Klik op 'Extra' in het bovenste menu. Selecteer "Ondertekenen en certificeren," en klik op "Document ondertekenen."

3

Klik op "OK" wanneer u wordt gevraagd. Klik met je muis en sleep de cursor naar het veld handtekening te maken. Sleep uw cursor waar u uw handtekening te verschijnen.

4

Selecteer "Nieuwe ID ..." in het "teken als" drop-down menu in de "Sign Document" dialoogvenster.

5

Selecteer "Een nieuwe digitale id die ik nu wil maken," en klik "Volgende".

6

Selecteer "Nieuw PKCS # 12 digitale id-bestand," en klik "Volgende".

7

Voer een naam, organisatie-eenheid, de naam van de organisatie en e-mailadres. Selecteer uw land, stel je sleutel algoritme om 2048-bit RSA, en selecteer "Digitale handtekeningen en Data Encryption" in de "Digitale id gebruiken voor:" drop-down menu. Klik op "Volgende".

8

Klik op "Browse" om een ‚Äč‚Äčlocatie te selecteren op uw computer om uw digitale handtekening op te slaan. Voer een wachtwoord in en bevestig het wachtwoord. Klik op "Finish".

9

Voer uw wachtwoord in het "Document ondertekenen" dialoogvenster. Klik op "Aanmelden" om het PDF-bestand met uw nieuwe digitale id ondertekenen. Selecteer een locatie op uw computer naar de ondertekende kopie van uw PDF opslaan en klik op "Opslaan" om de ondertekening te voltooien.

Hints

  • U kunt ook PDF's met een digitale ID met behulp van Adobe Acrobat Reader te ondertekenen.

© 2018 botetote.com | Contact us: webmaster# botetote.com