Hoe te Typing oefenen op een toetsenbord van de computer

   July 27Aangezien de uitvinding van de personal computer 1975, de mogelijkheid om uitstekende typen vaardigheden is een noodzaak voor de meeste mensen. De meeste, zo niet alle, scholen onderwijzen een vorm van klavier klasse voor alle studenten de gelegenheid om deze essentiële vaardigheden te ontwikkelen. Echter, een aantal volwassenen voelen hun typen vaardigheden ontbreken. Leren typen op een toetsenbord van de computer is eenvoudig, maar neemt nog steeds de praktijk en toewijding. Zelfs als u elementaire klavier vaardigheden, het beoefenen van het typen kan u toestaan ​​om een ​​snellere typiste geworden.

Instructies

1

Printen typen boren van een klavier website zoals Davis K12, Sense-Lang of Hornell (zie referenties). Plaats het papier met de typering boor naast het beeldscherm van uw computer, zodat het gemakkelijk en comfortabel om te heen en weer van het scherm kijken naar de krant om de nauwkeurigheid te controleren.

2

Lijn je handen boven het toetsenbord, zodat je linker wijsvinger lijn staat met de letter "F" en uw rechter wijsvinger lijn staat met de letter "J".

3

Oefen het typen van de boor. Kijk naar het scherm zodra u de boor om uw nauwkeurigheid te controleren hebben afgerond. Oefen de boor totdat je het drie keer op een rij kunnen voltooien zonder fouten.

4

Oefen alle boren beschikbaar op het klavier website.

5

Praktijk te typen in zinnen en alinea's als je eenmaal hebt de plaatsing van alle toetsen geleerd.

6

Een bezoek aan een klavier-test website zoals Powertyping, Typing Test of Lees 2 Type (zie bronnen) om een ​​typering test te nemen en het verhogen van uw het typen snelheid.


© 2018 botetote.com | Contact us: webmaster# botetote.com