Hoe te verwijderen van de Inloggen Van de voorpagina van Drupal

   January 11

De Drupal open source content management systeem, evenals de meeste Drupal thema's, worden gedownload en geïnstalleerd met de standaard instellingen die de login op de linker of rechter zijbalk van de voorpagina weergegeven. Aangezien alle sidebar inhoud in Drupal wordt georganiseerd in blokken en weergegeven in regio's (fysieke locaties op de site homepage), alles wat je hoeft te doen is het veranderen van de instelling voor de login box blok, zodat het niet meer wordt toegewezen aan een regio.

Deze instellingen worden gewijzigd in het menu "Blokken", dat is een submenu administratie die toegankelijk is vanuit de administratie pagina.

Instructies

1

Log in om je Drupal site met uw administrator login en wachtwoord. Klik op de "Beheren" prompt naar het menu Beheer op te roepen. In Drupal 7, verschijnt de werkbalk administratie aan de bovenkant van de homepage, zodra u zich aanmeldt als beheerder, dus er is geen noodzaak om het menu Beheer op te roepen.

2

Selecteer "Blokken" van het menu Beheer. In Drupal 7, selecteer "structuur" in de werkbalk Administration. U krijgt een lijst met blokken en de regio's waarin ze worden weergegeven zien.

3

Zoek het item "User Inloggen." Het wordt meestal vermeld onder de rubriek "Eerste Sidebar" op de lijst blokken.

4

Verander de regio op "None" door het selecteren van "<Geen>" uit het pull-down menu in de "Regio" column op de lijst van blokken. Scroll naar beneden naar de bodem, en klik op "Opslaan Blocks" om uw wijzigingen op te slaan.

5

Check de site om ervoor te zorgen dat de login niet meer verschijnt. Het kan zijn dat uw browser herladen of wis uw browser cache om de wijzigingen die u hebt gemaakt te zien.


© 2019 botetote.com | Contact us: webmaster# botetote.com