Hoe toe te voegen een geluidskaart naar Vista opname-apparaten

   February 9

Audiosysteem van Windows Vista is helemaal opnieuw ontworpen van vorige versies. In eerdere versies van Windows, was het vaak mogelijk om een ​​geluidskaart gemakkelijk toe te voegen als een opnameapparaat. De geluidskaart in de opname-apparaten te selecteren kan de computer het geluid hoort de gebruiker op te nemen. Deze optie is verborgen in Windows Vista en in sommige gevallen helemaal niet aanwezig. Of u nu uw geluidskaart kan toevoegen aan het venster opname-apparaten van Vista is afhankelijk van de vraag of drivers van uw geluidskaart fabrikant ondersteunen deze functie.

Instructies

1

Ga naar je geluidskaart of de website van de fabrikant van de computer en download de nieuwste stuurprogramma's voor uw geluidskaart. Sommige geluidskaarten hebben nieuwe hardware drivers die ondersteuning toe te voegen voor deze functie.

2

Klik op "Start", "Configuratiescherm", "Hardware en geluiden" en "Geluid."

3

Klik op het tabblad "Opnemen" aan de bovenkant van het venster geluid-apparaten.

4

Klik met de rechtermuisknop in de lijst van de opname-apparaten en klik op "Toon handicap Devices."

5

Onderzoek de lijst met uitgeschakelde apparaten naar een apparaat met de naam "Stereo Mix", "Wave-Out Mix", "Wave", "Wat u hoort" of een soortgelijke naam.

6

Het toestel met deze naam door met de rechtermuisknop te klikken en te klikken op Inschakelen "inschakelen."

7

Klik op "OK."

Hints

  • Maak de geluidskaart apparaat de standaard opname-apparaat door met de rechtermuisknop te klikken in de lijst met apparaten en klik op "Set as Default Device".

© 2019 botetote.com | Contact us: webmaster# botetote.com