Hoe u Windows XP Kopiëren naar een nieuwe harde schijf

   February 12Het is niet nodig om een ​​complete herinstallatie van Windows XP uitvoeren als u de harde schijf van uw computer te wijzigen. Een verscheidenheid aan tools zijn gratis beschikbaar voor "kloon" van uw harde schijf en voorkomen herinstallatie. Shadow Copy door Runtime is gratis, gemakkelijk te gebruiken en werkt vanuit Windows.

Instructies

1

Zet uw computer uit. De stekker uit het stopcontact en gebruik een kruiskopschroevendraaier om de zaak te openen. Installeer de nieuwe harde schijf en sluit deze aan op het moederbord en de voeding.

2

Steek de stekker weer in en zet de computer aan. In Windows, ga naar het menu "Start" en selecteer "Configuratiescherm." Selecteer "Systeembeheer" en daarna op "Computer Management."

3

Klik op de sectie "Disc Management" van het linkerdeel van het venster "Computerbeheer". Uw nieuwe drive verschijnt als "Disc X," waarbij X is een getal getoond met een zwarte balk in het onderste rechterpaneel.

4

Klik met de rechtermuisknop op de schijf met de zwarte balk en kies "Nieuwe partitie". Klik op "Next" en selecteer "Primaire partitie." Laat de grootte van de partitie onveranderd de gehele harde schijf als een partitie. Klik op "Next" en een stationsletter toewijzen. De stationsletter die u kiest, is onbelangrijk.

5

Klik op "Next" en zorg ervoor dat "NTFS" is geselecteerd in het "File system" drop-down menu. Klik op "Finish" en laat Windows-indeling van de nieuwe harde schijf.

6

Ga naar de runtime website en download Shadow Copy.

7

Dubbelklik op de "shadowcopysetup.exe" bestand dat u zojuist hebt gedownload. Klik op "Next" en selecteer "Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden van deze licentieovereenkomst." Druk op "Next" vier keer naar Shadow Copy installeren. Druk op "Finish" als de installatie proces eindigt.

8

Ga naar het menu "Start" en klik op het icoon "Shadow Copy".

9

Klik op het mappictogram aan het einde van de "Kopiëren van" lijn. Selecteer uw huidige harde schijf, meestal "C:" en klik op "OK." Klik op het mappictogram aan het einde van de "Copy To" lijn. Selecteer de harde schijf die u zojuist hebt geïnstalleerd. Klik op "OK."

10

Laat Shadow Copy te klonen uw oude harde schijf naar de nieuwe.

11

Schakel uw computer wanneer de kopie wordt gedaan. Haal de stekker van uw oude harde schijf en sluit de nieuwe harde schijf op zijn plaats. Sluit uw computer zaak door te schroeven samen met de kruiskopschroevendraaier en opnieuw sluit de computer. Zet de computer op te starten vanaf uw nieuwe harde schijf.

Hints

  • Je zou kunnen hebben om opnieuw te activeren Windows door te bellen naar een Microsoft-licentie expert om een ​​reactivering code te krijgen.
  • XXClone werkt op dezelfde manier en is ook gratis.
  • Uw nieuwe harde schijf moet van hetzelfde formaat of groter zijn dan de oude voor het klonen proces om te werken.

© 2019 botetote.com | Contact us: webmaster# botetote.com